Skriv ut

London - bakglädje med tidningen Hembakat - avresa 5 oktober 2017

England – landet med de delikataste pajerna, fluffigaste bakelserna och det läckraste Afternoon Tea som någonsin serverats. 

 

Välkommen till en läcker resa till London med Winberg travel och tidningen Hembakat!

London – världens bästa plats för den hängivne bagaren!

Storbritannien har en stolt tradition när det gäller bakning med rötter långt tillbaka till medeltiden. Vi ska dock njuta av det moderna Londons fantastiska utbud av bakverk – vi ska baka cupcakes, vandra bland caféer & bagerier, dricka afternoon tea och frossa i fantastiska bakverk! 


Välkommen till London med Hembakat och Winberg Travel!


Avresa: 5-8 oktober 2017, mer information och pris på resan finns under fliken "Pris & bra att veta".

Resan görs i samarbete med tidningen Hembakat

Dagsprogram

Dag  1 - 5 oktober 2017
Avresa Skandinavien – ankomst London 

VVi anländer till London på förmiddagen och möts av vår guide Vanja Persson och transferbuss. Vi börjar med en sightseeingtur och ser stadens landmärken såsom The London Eye, Big Ben, The Houses of Parliament, Westminster Abbey, St James's Park, Buckingham Palace, Hyde Park, The Royal Albert Hall, Marble Arch, Piccadilly Circus, Nelson's Column, Downing Street och mer därtill. Vi avslutar turen vid vårt hotell som ligger otroligt centralt vid Tottenham Court Road direkt vid på Oxford Street runt hörnet från Soho där bagerier, restauranger och härlig stämning lockar. Den kulturintresserade har fantastiska British Musuem ett stenkast från lobbyn! Vi checkar in och har tid att komma på plats innan det är dags att bege sig ut på igen. Nu styr vi färden mot fashionabla Mayfair och flaggskeppet Fortnum & Mason. Detta varuhus är känt för sina delikatesser och det är här gräddan av Londons invånare beställer sina picknickkorgar och delikatesser. Vi – å andra sidan – ska göra det mest brittiska man kan göra; äta och dricka ett delikat afternoon tea i vackra lokaler! Efteråt har vi tid till att strosa i dessa vackra kvarter, kanske någon vill passa på att handla lite av varuhusets berömda téer och marmelader? Ingen gemensam middag är inplanerad på kvällen, utan kvällen är fri. Kanske blir vi några som går till någon av de trevliga pubarna i närheten av vårt hotell! 
(Afternoon tea ingår)


Dag 2 - 6 oktober 2017
Bakskola och kanske lite shopping
Först äter vi frukost och sedan tar vi tunnelbanan till dagens aktivitet – och självklart går den i bakandets och njutningens tecken. Vi håller hus på Old Street i numera otroligt hippa och inne Shoreditch. Vi ska få ta del av hur man arrangerar ett perfekt afternoon tea! På menyn står naturligtvis scones men även drizzle cake, morotskaka, chokladbakelser, små snittar och en brittisk version av hallongrottor ”raspberry financiers”. Vi börjar med te & kaka (ja, den som vill får självklart kaffe) och sen får alla välja tre sorter att baka. Vi håller på i ca 3 timmar och sätter oss naturligtvis ned och njuter av vårt resultat efteråt. 
Den som känner för en promenad nu kan fortsätta till Spitafield Market och Brick Lane tillsammans med vår guide Vanja. Inte bara roliga och färgstarka kvarter utan här hittar man även ljuvliga bagerier som Hummingbird Bakery, Konditori & Cook och Cakes & Gateau. På kvällen äter vi en gemensam middag.
(Frukost och middag ingår)

 


Dag 3 - 7 oktober 2017
"Cake & Bake - mässa i Excel"

Efter frukost är det så dags för Londons stora bakmässa Cake & Bake Show i mässhallarna Excel i östra London. Här tillbringar vi större delen av dagen. Vi är med och lyssnar på Englands kändaste bagare och kakkreatörer, ser dem skapa mästerverk, får tips och inspiration, shoppar och hänger oss åt bakningens fantastiska värld! Resten av dagen är på egen hand – säkert är det många som vill passa på att shoppa. I London finns allt från tokbilliga Primark till fantastiskt vackra Liberty. Vi samlas igen på kvällen för en gemensam middag. 
(Frukost och middag ingår)


Dag 4 - 8 oktober 2017
Cupcake och makroner - hemresa
Efter frukost tar vi på oss bekväma skor och så ut för en “Cupcake & Macaron Tour”. Och när det gäller cupcakes och macarons så är man helt hjälplös inför deras perfekta form, bedårande utseende, utsökta smak. Dagens tur tar oss med till hantverkare, artister och dessertbutiker här i London – en himmelsk upplevelse med syndigt goda bakverk! Vi besöker bland annat Ladurée – världens främste macaronbagare, BB Bakery – ett av Londons främsta bagerier och Yauatcha – inte bara dim sum utan även fantastiska macaroner! Efter detta är det så sakteliga dags att bege oss tillbaka till vårt hotell för att hämtas upp av bussen som tar oss ut till flygplatsen igen och flyget tillbaka hem. 
(Frukost ingår)

 

 

Hotell

Vi bor på St Giles Hotel, ett 3-stjärnigt hotell med perfekt läge mitt i centrala London vid tunnelbanestation Tottenham Court Road.rd Circus.
http://www.stgiles.com/hotels/united-kingdom/london/stgiles-london

St Giles Hotel
Bedford Avenue,
London WC1B 3GH
Tel:+44 (0) 20 7300 3000

 

Hembakat i London  5-8 oktober 2017

Resan inkluderar:
-Avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn med reguljärflyg i ekonomiklass.  Vill ni åka från annan ort så ring oss!
-Tre övernattningar i dubbelrum inklusive frukost på St Giles Hotel 3* 
-Två middagar - 6 & 7 oktober
-Afternoon Tea 5 oktober
-Inträde på Cake & Bake mässan 7 oktober
-Cupcake & Macaron Tour 8 oktober
-Workshop med Afternoon Tea 6 oktober
-Alla utflykter, inträden och transporter enligt program
-Tunnelbanepass laddat med 20 GBP per person
-Svensktalande reseledare 
-Dricks ingår vid samtliga gemensamma måltider, utflykter samt till chaufför 

Att tänka på: Passet måste vara giltigt 3 månader efter hemkomst. En resväska per person på max 23 kg att checka in. Handbagaget får väga 8 kg.  

Avresa: 5 oktober 2017

Hemkomst: 8 oktober 2017
Resdagar: 4
Pris per person, del i dubbelrum:
Från Stockholm: 14 950 kr
Från Göteborg: 14 950 kr
Från Köpenhamn: 14 950 kr
Priset gäller för prenumeranter på tidningen Hembakat 
Priset för icke prenumeranter är 15 950 kr per person
Enkelrumstillägg: 1 350 kr
I resans pris ingår samtliga flygskatter, passageraravgifter och bränsletillägg.

Vi rekommenderar bokning senast 60 dagar innan avresa, därefter är vanligtvis  platstillgången på förfrågan

 

Boka resa - London - bakglädje med tidningen Hembakat - avresa 5 oktober 2017


Tack för att du vill boka London - bakglädje med tidningen Hembakat - avresa 5 oktober 2017 med oss!
Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att ringa oss på 0413-170 50 eller skicka ett mail till info@winbergtravel.se. Befinner du dig i närheten av Eslöv kom gärna förbi oss på Stora Torg 17 och träffa oss personligen.

När du fyller i ditt namn nedan är det viktigt att det skrivs exakt som det står i passet då flygbolagen är mycket noggranna med att flygbokning och pass skall överensstämma helt.Har du bonuskort på flygbolag, önskemål om sittplats, specialkost, ickerökarrum på hotellen etc. fyller du i det nedan så kommer vi att göra allt för att hjälpa till så att dina önskemål blir uppfyllda. Här kan du också ange om du vill ha förslag på en förlängning av resan eller någon annan form av specialarrangemang.

Lägg till medresenärBeställ mer information - London - bakglädje med tidningen Hembakat - avresa 5 oktober 2017


Kul att du vill ut och resa!
Om du fyller i fälten nedan så återkommer vi med ett förslag som vi hoppas kommer att passa dig. Du vet väl att när du bokar en paketresa med Winberg Travel omfattas du alltid av Paketreselagen. Vi ställer naturligtvis garantier till Kammarkollegiet och är medlemmar i SRF — Svenska Resebyråföreningen — din trygghet!


Har du önskemål om specifika flygbolag, hotell, rumsfördelning, utflykter och kombinationer av resmål låt oss veta så tar vi fram de bästa förslagen åt dig!

London - bakglädje med tidningen Hembakat - avresa 5 oktober 2017


Tack för att du vill resa med oss!
Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att ringa oss på 0413-170 50 eller skicka ett mail till info@winbergtravel.se. Befinner du dig i närheten av Eslöv kom gärna förbi oss på Stora Torg 17 och träffa oss personligen.

Ange dina uppgifter nedan. Vill du att presentkortet skall skickas till någon annan, vänligen skriv dennes namn och adress i fältet övriga upplysningar.Vill du ha presentkortet skickat till en annan adress? Ange detta här.