Skriv ut

Sri Lanka

Sri Lanka - landet med solvarma stränder, tigrar & elefanter och ett oändligt kulturarv med fascinerande platser och andlös natur.

Landet är känt för de många UNESCO:s världsarv; bland annat den gamla huvudstaden Kandy, grottemplet i Dambulla, medeltidsstaden Polanaruwa, citadellet på Sigiriya och kuststaden Gallé.

I landets nationalparker finns ett oerhört rikt djurliv med allt från elefant, sengångare till den skygga leoparden.

Som en extra bonus finns här mängder av solvarma stränder - Bentota, Hikkaduwa, Negombo, Mount Lavinia, Mirissa, Unawatuna & Koggala bara för att nämna några få på den långa listan.

Boka resa - Sri Lanka


Tack för att du vill boka Sri Lanka med oss!
Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att ringa oss på 0413-170 50 eller skicka ett mail till info@winbergtravel.se. Befinner du dig i närheten av Eslöv kom gärna förbi oss på Stora Torg 17 och träffa oss personligen.

När du fyller i ditt namn nedan är det viktigt att det skrivs exakt som det står i passet då flygbolagen är mycket noggranna med att flygbokning och pass skall överensstämma helt.Har du bonuskort på flygbolag, önskemål om sittplats, specialkost, ickerökarrum på hotellen etc. fyller du i det nedan så kommer vi att göra allt för att hjälpa till så att dina önskemål blir uppfyllda. Här kan du också ange om du vill ha förslag på en förlängning av resan eller någon annan form av specialarrangemang.

Lägg till medresenärBeställ mer information - Sri Lanka


Kul att du vill ut och resa!
Om du fyller i fälten nedan så återkommer vi med ett förslag som vi hoppas kommer att passa dig. Du vet väl att när du bokar en paketresa med Winberg Travel omfattas du alltid av Paketreselagen. Vi ställer naturligtvis garantier till Kammarkollegiet och är medlemmar i SRF — Svenska Resebyråföreningen — din trygghet!


Har du önskemål om specifika flygbolag, hotell, rumsfördelning, utflykter och kombinationer av resmål låt oss veta så tar vi fram de bästa förslagen åt dig!

Sri Lanka


Tack för att du vill resa med oss!
Har du frågor och funderingar är du alltid välkommen att ringa oss på 0413-170 50 eller skicka ett mail till info@winbergtravel.se. Befinner du dig i närheten av Eslöv kom gärna förbi oss på Stora Torg 17 och träffa oss personligen.

Ange dina uppgifter nedan. Vill du att presentkortet skall skickas till någon annan, vänligen skriv dennes namn och adress i fältet övriga upplysningar.Vill du ha presentkortet skickat till en annan adress? Ange detta här.