Hittar du inte precis det resmål du drömmer om kontakta oss på 0413-170 50 och få ett skräddarsytt prisförslag.

ERBJUDANDEN

Backpacking på Borneo

Ett reseförslag för dig som har en begränsad budget men ändå vill uppleva Borneos höjdpunkter, så som orangutanger, djungelvandring genom grönskande regnskog, samt solsemester på en tropisk ö.
Läs mer
15 dagar
MARS - OKTOBER
från 21 950,-

Vilda västern

Denna roadtrip är en kombination av cowboyäventyr och vackra nationalparker som Yellowstone, Rocky Mountains, Badlands och Arches nationalpark. Färden går via Blackhills där du kan uppleva de ikoniska monumenten Crazy Horse och Mount Rushmore.
Läs mer
15 dagar
MAJ - NOVEMBER
från 21 950,-

Kuba i ett nötskal

Castro, cigarrer och Chevrolet är bara en liten del i det mångfacetterande karibiska ö-riket Kuba. Med sina 1600 småöar är det gott om badmöjligheter och väl uppe från stranden finns det historia och kultur att ta del av från Columbus tid fram till våra dagar.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950,-

Maldiverna i egen villa

Samla familj och vänner och åk till Maldivernas paradisstränder. Njut av sol, bad, strand och Maldivernas kristallklara vatten. Bo i eget hus med trädgård och plats för upp till 10 personer.
Läs mer
10 dagar
DECEMBER - APRIL
från 17 950,-
från 14450,-

Upplev Sarawak och Sabah på Borneo

Besök Sarawak och Sabah på Borneo. Två spännande platser där man upplever Borneos säregna kultur, natur med fantastiska djurupplevelser och avslutning på skön sandstrand..
Läs mer
18 dagar
MARS - OKTOBER
från 28 950,-

Road trip i västra Kanada

I detta förslag på en skräddarsydd resa besöker du de vackraste platserna västra Kanada har att erbjuda. Här får du djur- och naturupplevelser maximerade och besöker nationalparkerna Banff, Yoho och Jasper samt fantastiska Vancouver Island.
Läs mer
16 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 23 950,-
från 6950,-

Skräddarsydd rundresa Bali

Bali är lika exotiskt som namnet antyder. På denna lilla indonesiska ö kan du se fram emot en skräddarsydd rundresa med spännande och intressant kultur, tropisk natur och flera härliga stränder.
Läs mer
14 dagar
APRIL - NOVEMBER
från 18 950,-

Yogaretreat på Sri Lanka

Här väntar yogapass i världsklass, underbar mat som stärker kropp och själ, tropisk natur, spabehandlingar - skäm bort dig själv på fridfulla Talalla Retreat.
Läs mer
Elva dagar
NOVEMBER - APRIL
från 22 450,-
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: