Här ser du de aktuella erbjudanden vi har för tillfället. Hittar du inte precis det resmål du drömmer om kontakta oss på 0413-170 50 och få ett skräddarsytt prisförslag. Du kan också boka ett möte med oss eller be oss skicka ett prisförslag.

Se vilka länder som är mest populära hos våra kunder just nu: USA, Thailand, Nya Zeeland, Sydafrika, Kuba, Ecuador & Galapagos, Australien och Seychellerna.

SE ALLA ERBJUDANDEN - SPAR MINST 1000:-

Australien i lyxhusbil

Njut av friheten i din egen husbil längs Australiens östkust. Underresan väntar mysiga städer, outback, legendariska stränder, massor av vandringsmöjligheter, världens äldsta regnskog och fantastisk snorkling vid Stora Barriärrevet.
Läs mer
30 dagar
ÅRET OM
från 29 950,-

Det bästa av Mexiko

På denna resa genom Mexiko får du uppleva några av landets höjdpunkter. Från den spännande och gigantiska huvudstaden Mexico City till imponerande natur och djurliv i Sumidero Nationalpark. Du ser vackra kolonialstäder, indianbyar och besöker mayaruiner som Palenque, Uxmal och Chichén Itza. Du avslutar resan vid den vackra karibiska kusten Riviera Maya.
Läs mer
17 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 23 550,-

Ultimat road trip - Australien & Nya Zeeland

Kombinera det bästa av Australien & Nya Zeeland med fokus ligger på frihet och natur. En ultumat road trip där du hinner se Australiens östkust och både Nord & Sydön på Nya Zeeland.
Läs mer
43 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 24 950,-

Familjesafari och egen strandbungalow på Zanzibar

Följ med på en unik safariupplevelse på de ändlösa grässlätterna i Serengeti nationalpark och kom nära den unika djurvärlden i Ngorongoro. Du får också tid att njuta av livet på en av Zanzibars vackra stränder och utforska historiska Stone Town.
Läs mer
17 dagar
JANUARI - MARS
från 34 450,-
från 25950,-

Kuba i ett nötskal

Castro, cigarrer och Chevrolet är bara en liten del i det mångfacetterande karibiska ö-riket Kuba. Med sina 1600 småöar är det gott om badmöjligheter och väl uppe från stranden finns det historia och kultur att ta del av från Columbus tid fram till våra dagar.
Läs mer
14 dagar
NOVEMBER - APRIL
från 29 950,-

Road trip i västra Kanada

I detta förslag på en skräddarsydd resa besöker du de vackraste platserna västra Kanada har att erbjuda. Här får du djur- och naturupplevelser maximerade och besöker nationalparkerna Banff, Yoho och Jasper samt fantastiska Vancouver Island.
Läs mer
16 dagar
JUNI - SEPTEMBER
från 23 950,-
från 6950,-

Sydafrikas höjdpunkter

Upplev Sydafrikas höjdpunkter - här finns något för alla! Storstad, vindistrikt, road trip utmed Garden Route och safari. The Big Five, kultur och vidunderlig natur - allt under en och samma resa.
Läs mer
19 dagar
OKTOBER - APRIL
från 35 550,-

Tempel, Homestay och Himalaya

Det här är resan för sig som vill ha både natur- och kulturupplevelser. Vi tar dig med till Kathmandus fantastiska tempel, på vandring med övernattning på ett homestay vid Chitwan - och du får uppleva mäktiga Himalaya från första parkett under en spännande flygtur över bergen.
Läs mer
14 dagar
SEPTEMBER - NOVEMBER
från 20 950,-

Resa för tre generationer till Maldiverna och Sri Lanka

Har du drömt om en resa med hela, tjocka släkten till Sri Lanka & Maldiverna har du hittat rätt!. Först en spännande rundresa på Sri Lanka och sedan Maldivernas glittrande hav med egen sandstrand, trädgård & pool.
Läs mer
13 dagar
DECEMBER - APRIL
från 25 950,-
från 24950,-

Öluff på magiska Hawaii

På denna resa får du uppleva det bästa Hawaii har att erbjuda i din egen takt. Vi ordnar att allt är bokat och klart så du har boende, hyrbil, flyg, m.m. Sen väntar vackra stränder, korallrev, kultur och vulkaner på dig.
Läs mer
16 dagar
ÅRET OM
från 28 950,-
från 10950,-
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: