Sök
Sök

Resor till Aruba

Arubas pastellfärgade huvudstad har spansk-karibisk-holländsk arkitektur. Här kan man häpna över lyxkryssare som lägger till, fnittra åt amerikanska turister i Hawaii-skjortor, shoppa diamanter – eller ta en svalkande limedrink på baren Iguana Joe’s. Det är dock stränderna som lockar mest och här tillbringar de flesta större delen av sin vistelse. Varm mjuk sand, Karibiska havet i blå nyanser, pelikaner som surfar på vindarna. Eagle Beach på sydvästra kusten har av magasinet Travel & Leisure utnämnts till en av de bästa stränderna i världen och det är också den absolut finaste stranden på hela ön!

Här finner du sol året runt, med en genomsnittstemperatur på 28 grader året om, och i huvudstaden Oranjestad kan du lätt spendera flera timmar med shopping. En paus med Arubas egen öl, Balashi Beer, på något av de många kaféerna och kanske en lunch med Arubas egen specialitet; struts i olika former. Det ger energi om du vill utforska ön med cykel eller taxibil. Missa inte fjärilsfarmen och ta med kamera. Här får du följa med guidad tur och de 100-tals olika arterna lyser upp buskar och träd på farmen. Har du fått för mycket sol, rekommenderas ett besök på aloe vera-museet där du får både testa och lära mer om en av naturens bästa läkande växt för solbränna.

Vill du uppleva mer - gör en kombination med Curaçao bara 20 minuters flygresa bort!

Fakta / Praktisk info

STARTPAKET

Aruba från 12 450:- per person inkl. flyg och enklare hotell 2 nätter med del i dubbelrum.

Kontakta oss för råd och vägledning om din resa till Aruba och låt oss hjälpa dig skräddarsy din resa så den blir precis så fantastisk som du drömmer om!


Prisförslag Boka ett möte
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: