Sök
Sök
Crocodile Dundee
Uluru & Kata sunset
Kakadu Australien
Kakadu, Australien
Kakadu, Australien
Florence Falls, Litchfield, Australien
Australien, Ubirr
Australien, Krododille, Mary River
Australien, Kakadu, Mary River
Mindil, Markets, Darwin, Australien

I Crocodile Dundees fotspår

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 3 045:-

Reslängd: 3 dagar

Tre dagar i Crocodile Dundees land, med krokodilkryssning, lägereldar, aboriginernas grottmålningar och simturer i bildsköna vattenfall.

Kakadu National Park kan bäst beskrivas som taget ur en av Crocodile Dundee-filmerna: floder fyllda med krokodiler, stora våtmarker med ett rikt fågelliv, dammiga röda grusvägar, vackra vattenfall, förunderliga kalkstensformationer och inte minst den typiska australiska bushen.

Tre dagar tillbringas med att utforska både Kakadu National Park och något mindre kända Litchfield National Park. Simma i vattenfallen, åk på en krokodilkryssning, lär dig om aboriginernas “dreamtime” och njut av kvällarna runt lägerelden tillsammans med dina medresenärer.

Väder

Turen genomförs året runt. Under regnperioden blir programmet dock ofta något annorlunda

Detaljerad resplan

Dag 1: Darwin-Mary River Wetlands-Ubirr

Avresan sker tidig morgon, från Darwin mot Kakadu National Park. Första stopp på resan är våtområdet Mary River, där vi tar en båttur på Mary River. Här finns det över 250 olika fågelarter och den högsta koncentrationen av saltvattenskrokodiler på hela det södra halvklotet. Eftermiddagen tillbringas vid Ubirr, som anses vara en av de bästa platserna i hela Australien att se aboriginernas grottmålningar. Fråga guiden om han/hon vill berätta historien om Rainbow Snake och se fram emot att klättra upp Nadab för områdets bästa utsikt. ([L],[M])

Dag 2: Gunlom Falls-Litchfield National Park

Morgonen tillbringas vid Gunlom Falls, där det är möjligt att bada. Vi har gott om tid att utforska området, så du kan klättra upp till toppen av vattenfallet och svalka dig med ett dopp under vattenfallet efteråt. Gunlom Falls blir snabbt en favorit bland besökarna! På eftermiddagen kör vi mot Litchfield National Park, där vi stannar över natten. ([F],[L],[M])

Dag 3: Litchfield National Park-Darwin

Litchfield National Park är mindre än sin välkända storebror, Kakadu, och inte lika berömd. Men många av vattenfallen i Litchfield är minst lika vackra som i Kakadu och till skillnad från i Kakadu kan du bada i dem alla, eftersom det inte finns några krokodiler i Litchfield. Vi besöker flera olika vattenfall idag, och det finns också tid för några vandringar, innan turen vid slutet av dagen går tillbaka till Darwin. ([F],[L])


Övernattningar:
Två nätter i tält

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Turen äger rum i en minibuss med plats för max. 24 passagerare. Engelsktalande guide följer med. Övernattning sker i tält med sovsäck. För en lite bekvämare tur är det möjligt att uppgradera till en tur där tälten har fasta sängar, det serveras vin till maten, och det finns max. 16 deltagare med på turen. Prata med din resesäljare om priser och möjligheter.

Var medveten om att det under regnperioden ofta inte är möjligt att besöka Gunlom Falls. istället besöker vi ett annat vattenfall.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 3 045:-


Gruppstorlek

Max. 17

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Engelsktalande guide
  • Två nätter i tält
  • Transporter, utflykter och måltider enligt program

I priset ingår inte

  • Flyg
  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
  • Nationalparksavgift
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: