Sök
Sök
Kangaroo Island
Kænguru, Australien
Kænguru, Australien
Koala
Sælunger på Kangaroo Island

Kängurur och koalabjörnar på Kangaroo Island

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 075:-

Reslängd: 3 dagar

Kangaroo Island är synonymt med vilda djur och enastående natur. Upptäck ön på en tvådagarstur i en mindre grupp och kom nära känguruer och koalabjörnar.

Kangaroo Island är en av de bästa platserna i Australien om du vill se den unika australiska faunan i sin naturliga miljö. Här kan du se känguruer, koalabjörnar, pungråttor – och om du verkligen har tur kanske till och med en echidna (myrpiggsvin). Naturen är vacker, och det finns också möjligheter att prova på sandboarding och kajakpaddling.

Väder

Hela året.

Detaljerad resplan

Dag 1: Adelaide-Kangaroo Island

Från Adelaide går turen söderut till Cape Jervis, varifrån vi tar färjan till Kangaroo Island. De närmaste dagarna tillbringas på ön, som rymmer flera olika nationalparker. Du kommer att vara nära det unika australiska djurlivet och kan snorkla, sandboarda och paddla kajak. Kangaroo Island är en av de bästa platserna i landet för att se massor av känguruer och koalabjörnar. Geologiskt sett är ön en förlängning av Flinders Range National Park, som ligger norr om Adelaide, och naturen kännetecknas av fantastiska klippformationer och vackra nationalparker med bra vandringsleder. Du övernattar nära Flinders Chase National Park, som är rikt på både vilda djur och vandringsleder. ([L],[M])

Dag 2: Kangaroo Island-Adelaide

På morgonen utforskar vi Flinders Chase, öns största nationalpark. Remarkable Rocks och Admiral Arch är bara några av höjdpunkterna i nationalparken, där du också kommer tätt inpå en stojande sälkoloni. Kanske har du tur att se ett näbbdjur. När de första européerna kom till Australien trodde de att någon gjorde narr av dem. Näbbdjuret såg så konstigt ut att de var helt säkra på att någon skämtade med dem – att någon måste ha sytt på en anknäbb på en utter. Vid slutet av dagen återvänder turen till Adelaide. ([F],[L])


Övernattningar:
En natt i enkelt boende med delad dusch/toalett

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Turen äger rum i en minibuss med plats för max. 24 passagerare.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 2 075:-Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • En natt i enkelt boende med delad dusch/toalett
  • Transport, utflykter och måltider enligt program
  • Nationalparksavgift

I priset ingår inte

  • Flyg
  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: