Sök
Sök
Minicamper, Australien
Jucy, Australien
Travellers Autobarn Stationwagon
Travellers Autobarn HiTop
Travellers Autobarn Chubby

Minicamper i Australien

Reslängd: 1-? dagar

Njut av friheten i din egen takt i en minicamper runt Australien. Den är lätt att köra och bränslesnål. Det finns flera märken och modeller att välja mellan, så du kan välja precis den som passar dina behov.

Minicamper
Det är det uppenbara valet att hyra en minicamper i Australien om du vill resa billigt på egen hand, tillbringa natten i landets vackra nationalparker och enkelt ta dig runt i städerna. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill, och komma riktigt nära naturen. Du slipper också packa upp varje kväll, när du trött och mättad på intryck vill slappna av efter en lång dag på vägen. Samtidigt är minicamperna inte dyrare än en hyrbil, så du är fri att välja om du ibland känner för att övernatta på motell/hostel eller hotell och njuta av lite mer bekvämlighet.

Du har möjlighet att hämta din minicamper på ett ställe och återlämna på ett annat, för en envägsavgift. Du måste vara minst 18 år gammal för att hyra en minicamper i Australien.
Vi bokar inte minicamper separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Titta på inspirationsvideon för en roadtrip i västra Australien här

Detaljerad resplan

Winberg Travel arbetar med många olika företag som hyr ut minicampers. Det innebär att vi kan erbjuda minicampers i olika prisklasser, storlekar och modeller, enligt dina behov. Se ett urval av de minicampers Winberg Travel erbjuder i fotogalleriet ovan.

Alla minicampers har en standardförsäkring som ingår i priset, men med en självrisk. Det är möjligt att köpa ett bonuspaket för alla modeller som eliminerar självrisken och inkluderar extra utrustning för bilarna. Innehållet i bonuspaketen varierar från modell till modell. Hör efter med din resesäljare. Winberg Travel rekommenderar att du köper dessa bonuspaket.


OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Du måste vara minst 18 år för att hyra en minicamper och ha haft körkort i minst ett år.

Bilarna kan hämtas och levereras i till exempel Sydney, Cairns, Brisbane, Melbourne eller Perth.

Observera att man kör på vänster sida av vägen i Australien.

Du får bara köra på asfaltvägar.

Pris


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: