Sök
Sök
Dykkerkursus på Great Barrier Reef i Australien
Great Barrier Reef
Great Barrier Reef, Australien
Australien, Whitsundays
Great Barrier Reef.

PADI dykarkurs på Great Barrier Reef

Reslängd: 5 dagar

Denna femdagars PADI dykarkurs på Great Barrier Reef är en upplevelse av särklass. Möt den förtrollande världen under ytan, på världens största korallrev

Great Barrier Reef i Australien erbjuder en magisk undervattensvärld. Och just denna kombination av en dykarkurs och att bo ombord är helt unik och därför också mycket populär. Förutom själva dykningen kommer det att finnas goda möjligheter för avkoppling på båten och snorkling vid det vackra och färgglada korallrevet, det största korallrevet i världen.

Att bo ombord är det idealiska sättet att uppleva världens största korallrev, Great Barrier Reef, då du får mesta möjliga tid att dyka och kan komma ut till de bästa dykställena.

Väder

Kursen hålls dagligen året runt – med undantag för söndagar.

Detaljerad resplan

De första två dagarna tillbringar du på ett modernt träningscenter i Cairns, där du lär dig dykteori och tar ett teoriprov. De följande tre dagarna kommer du att bo i en hytt på en modern dykbåt, och ni ställer in kursen mot Great Barrier Reef. Du får totalt nio dyk. De första fyra är träningsdyk och en del av din PADI-utbildning. De sista fem, som inkluderar ett nattdyk, är kursens höjdpunkt och en unik och minnesvärd upplevelse. Alla dessa dyk görs tillsammans med din erfarna dykinstruktör.

Dykbåtarna:
Dyken görs från specialdesignade dykbåtar, som är bekvämt inredda. Båtarna är 25 meter långa och har 14 hytter med två enkelsängar i vardera och 2 hytter med dubbelsäng. Alla hytter har luftkonditionering och är ljusa och luftiga. På båten finns två stora däck – ett som används för förvaring av dykutrustning och ett som bara är till för solbad och avslappning.

Övernattningar:
2 nätter i hytt med dubbelsäng/2 enkelsängar på dykbåten

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Målgrupp:
Kursen är utformad för resenärer som är i god fysisk form och gillar att vara aktiva. De flesta resenärer på denna tur är i åldrarna 25-45 år, men alla är välkomna.

Winberg Travel kan erbjuda ett brett utbud av dykturer och kurser i Australien. Bland annat PADI Advanced dykkurs och olika dykturer på Great Barrier Reef, som varar mellan 3-7 dagar.

Observera att deltagande i vandringar och turer sker på egen risk, så kom ihåg att teckna en reseförsäkring innan resan. Vi rekommenderar Gouda Rejseforsikring, som täcker dessa aktiviteter utan extra kostnad.

Pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

I priset ingår

 • Padi Open Water Certificate
 • Dykmanual
 • 2 passfoton
 • 9 dyk (inklusive ett nattdyk)
 • Dykutrustning
 • Måltider ombord på båten
 • Övernattning i hytt med dubbelsäng/2 enkelsängar
 • Dykförsäkring
 • Transfer från/till ditt boende i Cairns

I priset ingår inte

 • 2 övernattningar dag 1 och 2, då du lär dig dykteori på fast mark i Cairns.
 • En obligatorisk läkarundersökning på ca 55 AUD och en avgift på cirka 50 AUD som inkluderar miljö-och hamnavgifter. Båda beloppen betalas direkt i början av turen. Avgifterna anges med förbehåll och kan ändras utan föregående meddelande.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: