Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021 Läs mer här!
Winberg Travel kom då att bli känd som en av Sveriges ledande arrangörer av högkvalitativa bussresor. Vi genomförde vår första kulturrundresa till Thailand 1976 och den första golfresan till samma land gick av stapeln 1986. Winberg Travel ägs sedan 1 mars 2018 av Jysk Rejsebureau i Danmark som också producerar och säljer högkvalitativa paketresor.

Idag fungerar Winberg Travel dels som en traditionell resebyrå där vi servar kunder i hela landet med skräddarsydda paketresor, rundresor med svensk reseledare samt golfresor . Vi förmedlar också flygbiljetter. Winbergs bokar även grupp & konferensresor till företag och föreningar över hela landet.

Resekvällar
Få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse – kom på någon våra spännande resekvällar. Alla våra resekvällar är gratis men antal platser är begränsade så anmäl dig gärna så tidigt som möjligt. Klicka på den resekväll du är intresserad av och anmäl dig där.


Skräddarsydda resor
Winberg Travel skräddarsyr resor över hela världen exakt efter dina önskemål och behov. Våra beresta och erfarna Travel Consultants är specialister på att skräddarsy resor och kan hjälp dig med det mesta som rör din resa. Eftersom vi just skräddarsyr och alltid ger personlig service går det inte att boka sin resa online. Så varför inte slå oss en signal eller boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst!

Du kan naturligtvis alltid skicka oss en offertförfrågan på vår hemsida och så kontaktar vi dig för att planera och boka din resa tillsammans. Vi bokar flyg, hotell, transfer, hyrbil, utflykter och upplevelser. Vårt mål är att överträffa dina drömmar!
Winberg Travel 2019

Adress

Winberg Travel
Stora Torg 17
241 30 Eslöv

Mail:
info|wt.se

Telefon
0413-170 50

Öppettider:
Vardagar mellan 10-15

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: