Upp till 30 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 25 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Boka dina flygbiljetter genom oss på Winberg Travel och få massor med kunskap och information på köpet. Våra duktiga och kreativa Travel Consultants delar med sig av sina kunskaper. Du kan självklart boka hela resan med oss – allt från flyg, hotell, transfers och utflykter så att du får resan du drömt om. De hittar den bästa flyglösningen, möjligheter till stopp, bästa barnrabatterna, sittplatser på flyget och bokar specialmat.

Se våra andra fantastiska resor till Cooköarna här
Läs mer om Cooköarna här.

Bästa reseperiod

Du kan resa till Cooköarna året runt. Generellt är den bästa tiden dock mellan maj och oktober då det regnar mindre och temperaturen är mildare.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1 Avresa från Skandinavien
När man reser till Cook-öarna mellanlandar man på vägen och det är möjlighet att göra flera stopp i t.ex. Singapore, Sydney, Dubai, Auckland, Doha, Tokyo eller Los Angeles. Många väljer att kombinera Cook-öarna med Nya Zeeland. Hör med din Travel Consultant vad som skulle fungera bäst för dig.
Dag 2. Ankomst till Rarotonga
Vid flygplatsen tar du enkelt en taxi till ditt hotell som är bokat för 2 nätter.
Dag 3. På egen hand på Rarotonga
Du har hela dagen på egen hand för att utforska Rarotonga på. Hyr en cykel, gå på marknad, bada i det turkosblåa havet och njut sand, strand och sol.
Dag 4. Avresa eller fortsatta äventyr på Cook-öarna?
Antingen lämnar du Rarotonga eller så fortsätter du på vidare äventyr. Vi bokar gärna fler dagar här eller varför inte fortsätta till Aitutaki – vi hjälper dig med äventyren bland Cook-öarnas många öar. Cook-öarna är en mindre ögrupp ute i Stilla havet bestående av 15 öar varav 12 är bebodda. På huvudön Rarotonga hittar man huvudstaden Avaru där det varje lördag hålls den stora marknaden Punanga Nui Market. Här fyndar man allt från läcker kokosmarinerad Iki till bandanas till sin hund. Allt varvat med kul människor och dans på scenen om man har tur. Det bor ca 15 000 människor här på Cook-öarna och 11 000 av dem bor på Rarotonga. Ön är 32 kilometer i omkrets så det är enkelt att utforska både med cykel eller bil. Inåt landet är det bergigt med djungel och vattenfall. Större delen av ön omges av korallrev och vackra lagunen med möjlighet till snorkling och dykning. En av de största upplevelserna är att tillsammans med lokalbefolkningen besöka söndagens gudstjänst – att finklädd sjunga psalmer tillsammans med halva Rarotonga är en upplevelse för livet. Winberg Travel anordnar resor till i princip alla Cook-öarna så drömmer du om att även besöka Aitu, Mauke, Mitiaro, Manihiki eller Mangaia så kan vi hjälpa dig med det med.

Övernattningar

Två nätter på enkelt turistklasshotell

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Denna resa kan påbörjas när du önskar.

maj - oktober

Packlista

 • Kläder för väder
 • Badkläder & handduk
 • Hatt, solkräm & myggspray
 • Bekväma skor
 • Vattenflaska

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien – Rarotonga t/r (inklusive bagage)
 • 2 övernattningar på hotell på Rarotonga i dubbelrum på enkelt turistklasshotell

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 040-645 04 90 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF