Sök
Sök
Boka ditt golfpaket i Dubai med oss på Winberg Travel

Golfpaket Dubai

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 21 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 8 dagar

Vi skräddarsyr ditt golfpaket i Dubai. Förutom några av världens finaste golfbanor får du uppleva Dubai - det motsägelsefulla landet där beduinernas traditionella livsstil möter den västerländska shoppinglusten.

Golf i Dubai är en drömupplevelsemed de allra bästa banorna i fantastiskt skick med läcker och påkostad design. Både Nick Faldo och Colin Montgomerie har designat banor och det senaste megaprojektet Jumeirah Golf Estates tar golfen här till oanade höjder som så mycket annat här!

Det finns så många fördelar med att åka till Dubai och ta sin golfsemester där; det är varmt året om, banorna är minutiöst skötta med påkostad design, här fungerar infrastrukturen perfekt och man kan kombinera golfen med strandliv, storstad, shopping, utflykter och ökensafari.

Läs mer om Dubai och Förenade Arabemiraterna här.
Se alla våra andra fantastiska golfresor & golfpaket här

Väder

Bästa tiden att resa är från november till mars då temperaturen är behaglig och inte allt för varm. Under sommarmånaderna kan temperturen stiga till 40-50°C vilket gör det svårare att vistas utomhus. Våra rekommendationer kring bästa tiden att resa till Dubai är baserade på vädret där tidigare år.

Vackra gröna golfoaser i Dubai

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien till Dubai. Du landar antingen vid midnatt eller nästa dag beroende på flygbolag

Dag 2: Ankomst Dubai
Ankomst till Dubai. Du möts vid ankomst och körs till ditt hotell. Resten av dagen är på egen hand.

Dag 3: Golf
Du spelar idag på The Montgomerie - designad av Colin Montgomerie tillsammans med Desmond Muirhead och sägs ha världens största greener.
Banan är nog en av landets mest imponerande banor med de enorma greenerna kantade av palmer, ondulerade fairways kantade av bunkrar och glittrande sjöar. Man har bibehållit det bästa av skotska golftraditioner och blandat med den arabiska omgivningen.
Det imponerande klubbhuset är en fest för ögat både från ut- och insidan och här finns också ett boutiquehotell med 21 rum, ett SPA och en restaurang. (F)

Dag 4: På äventyr i Dubai
Bege dig ut på upptäcktsfärd i Dubai - besök den lokala marknaden (souq), njut av de vackra stränderna, upplev den hisnande utsikten från världens högsta byggnad Burj Khalifa, är en romantisk middag på en traditionell dhow ute på floden, strosa i stadens historiska kvarter eller shoppa loss på någon av de fantastiska shoppinggalleriorna. Vill du att vi bokar någon utflykt eller guidad tur tala med din Travel Consultant så bokas det direkt hemifrån. (F)

Dag 5: Golf
Idag spelar du på Ernie Els Golf Club som är en del av det extraordinära Dubai Sports City. Banan är en “ökenlinks” bana med breda och mjukt ondulerade fairways, branta bunkrar vid de innovativt designade greenerna. Som hörs på namnet är det Ernie Els som designat banan och den lever upp till de allra högsta förväntningarna för den kräsne golfaren. Utmanande för låghandikapparen, de främre teerna gör att det kan bli en jämn match oavsett vilket handikapp man spelar på. Och här finns hela 81 bunkrar att undvika! (F)

Dag 6: Golf
Du spelar idag på någon av The Emirates mästeskapsbanor. The Faldo som ursprungligen hette Wadi och Majlis som för övrigt var den första gräsbanan i östern. Golfbanan ligger i utkanten av staden och stadens alla skyskrapor skapar en mycket ovanlig och exotisk fond till de böljande fairways och kritvita bunkrarna. Moskéerna böneutropare och stadens larm kan höras svagt när vinden ligger på. Förutom sina excellenta banor kan klubben skryta med en 5-stjärnig fransk restaurang där åskådare kan njuta av läckerheter och luftkonditionering. (F)

Dag 7: Golf
Sista rundan på denna resa spelar du på Dubai Creek i östra delen av Dubai nere vid floden och inte långt från flygplatsen. Banan är känd för sin speciella avslutning med de två sista hålen som spelar nere vid floden och som ger extra utmaning. Klubbhuset är designat som en klassisk arabisk dhow och utgör ett spännande blickfång. Banan finns med som en av världens 100 ”must play” banor med sin unika charm och stillsamma omgivning. (F)

Dag 8: Hemresa
Beroende på när flyget går har du lite tid att ta det lugn innan transfer och flyget tillbaka till Skandinavien efter en skön golfvecka i Dubai. (F)


Övernattningar:
Sju övernattningar i dubbelrum med frukost


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 21 450:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Dubai t/r i ekonomiklass
 • Sju övernattningar i dubbelrum med frukost
 • på 4* Four Points by Sheraton inne i Dubai
 • 4 greenfee inklusive delad golfbil och rangebollar
 • Transfer mellan hotell/flygplats t/r
 • Transfer mellan hotell/golfbanor t/r
 • Golfbag
 • OBS - Säg till om du skall ta med din egen golfbag eller om du skall hyra klubbor på plats. Golfbag ingår på vissa flygbolag och är inte inkluderad per automatik!

I priset ingår inte

 • I Förenade Arabemiraterna tar hotellen ut en turistskatt som enbart kan betalas på plats.
 • Den är i skrivande stund (2018):
 • 10 AED per rum och natt – 2 & 3 * hotell
 • 15 AED per rum och natt – 4 * hotell
 • 20 AED per rum och natt – 5* hotell
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: