8 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 22 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Golf i Dubai är en drömupplevelsemed de allra bästa banorna i fantastiskt skick med läcker och påkostad design. Både Nick Faldo och Colin Montgomerie har designat banor och det senaste megaprojektet Jumeirah Golf Estates tar golfen här till oanade höjder som så mycket annat här!

Det finns så många fördelar med att åka till Dubai och ta sin golfsemester där; det är varmt året om, banorna är minutiöst skötta med påkostad design, här fungerar infrastrukturen perfekt och man kan kombinera golfen med strandliv, storstad, shopping, utflykter och ökensafari.

Läs mer om Dubai och Arabemiraterna.
Se alla våra fantastiska reseförslag i Dubai här

Bästa reseperiod

Bästa tiden att resa är från november till mars då temperaturen är behaglig och inte allt för varm. Under sommarmånaderna kan temperturen stiga till 40-50°C vilket gör det svårare att vistas utomhus.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa från Skandinavien till Dubai. Du landar antingen vid midnatt eller nästa dag beroende på flygbolag
Dag 2: Ankomst Dubai
Ankomst till Dubai. Du möts vid ankomst och körs till ditt hotell. Resten av dagen är på egen hand.
Dag 3: Golf
Du spelar idag på The Montgomerie - designad av Colin Montgomerie tillsammans med Desmond Muirhead och sägs ha världens största greener. Banan är nog en av landets mest imponerande banor med de enorma greenerna kantade av palmer, ondulerade fairways kantade av bunkrar och glittrande sjöar. Man har bibehållit det bästa av skotska golftraditioner och blandat med den arabiska omgivningen. Det imponerande klubbhuset är en fest för ögat både från ut- och insidan och här finns också ett boutiquehotell med 21 rum, ett SPA och en restaurang. (F)
Dag 4: På äventyr i Dubai
Bege dig ut på upptäcktsfärd i Dubai - besök den lokala marknaden (souq), njut av de vackra stränderna, upplev den hisnande utsikten från världens högsta byggnad Burj Khalifa, är en romantisk middag på en traditionell dhow ute på floden, strosa i stadens historiska kvarter eller shoppa loss på någon av de fantastiska shoppinggalleriorna. Vill du att vi bokar någon utflykt eller guidad tur tala med oss på Winberg Travel sp bokar vi det det direkt hemifrån. (F)
Dag 5: Golf
Idag spelar du på Ernie Els Golf Club som är en del av det extraordinära Dubai Sports City. Banan är en “ökenlinks” bana med breda och mjukt ondulerade fairways, branta bunkrar vid de innovativt designade greenerna. Som hörs på namnet är det Ernie Els som designat banan och den lever upp till de allra högsta förväntningarna för den kräsne golfaren. Utmanande för låghandikapparen, de främre teerna gör att det kan bli en jämn match oavsett vilket handikapp man spelar på. Och här finns hela 81 bunkrar att undvika! (F)
Dag 6: Golf
Du spelar idag på någon av The Emirates mästeskapsbanor. The Faldo som ursprungligen hette Wadi och Majlis som för övrigt var den första gräsbanan i östern. Golfbanan ligger i utkanten av staden och stadens alla skyskrapor skapar en mycket ovanlig och exotisk fond till de böljande fairways och kritvita bunkrarna. Moskéerna böneutropare och stadens larm kan höras svagt när vinden ligger på. Förutom sina excellenta banor kan klubben skryta med en 5-stjärnig fransk restaurang där åskådare kan njuta av läckerheter och luftkonditionering. (F)
Dag 7: Golf
Sista rundan på denna resa spelar du på Dubai Creek i östra delen av Dubai nere vid floden och inte långt från flygplatsen. Banan är känd för sin speciella avslutning med de två sista hålen som spelar nere vid floden och som ger extra utmaning. Klubbhuset är designat som en klassisk arabisk dhow och utgör ett spännande blickfång. Banan finns med som en av världens 100 ”must play” banor med sin unika charm och stillsamma omgivning. (F)
Dag 8: Hemresa

Övernattningar

Sju övernattningar på hotell

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - mars

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien - Dubai t/r i ekonomiklass
 • Sju övernattningar i dubbelrum
 • 4 greenfee inklusive delad golfbil och rangebollar
 • Transfer mellan hotell/flygplats t/r
 • Transfer mellan hotell/golfbanor t/r

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Måltider,utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • OBS - Säg till om du skall ta med din egen golfbag eller om du skall hyra klubbor på plats. Golfbag ingår på vissa flygbolag och är inte inkluderad per automatik!
 • I Förenade Arabemiraterna tar hotellen ut en turistskatt som enbart kan betalas på plats och som ligger mellan AED 10-20 per rum/natt.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: