Sök
Sök
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali
Golfresa till Bali

Golfpaket Bali

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 27 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: 14 dagar

Drömmen om Paradiset! En golfsemester och golfrundresa på Bali kombinerar det absolut bästa av alla världar. En spännande och vacker destination med stränder, läckra hotell, utflykter & kultur kombinerat med några av de absolut finaste golfbanorna i Asien!

Golf på Bali - Gudarnas Ö!

En golfresa till Bali utnyttjar man till fullo när man kombinerar den vackra naturen och spännande kulturella upplevelserna med öns fina golfbanor. Här är enkelt att leva, enkelt att uppleva och den sällsamma stämningen som är så typisk för Bali omfamnar besökaren.
Några nätter vid Jimbarans vita stränder och golf på New Kuta och Bali Golf & Country Club - sedan några dagar med natur- och kulturupplevelser som vandringar i Ubud, cykling bland risfält, SPA-upplevelser och god mat. Man fortsätter njuta på Nusa Duas stränder med lyx på Mèlia Bali och ännu en golfrunda! Den som en gång njutit av Balis gästfrihet och vackra natur längtar sedan alltid tillbaka...

Boka ditt golfpaket till Bali med oss på Winberg Travel!

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Indonesien här
Läs mer om Indonesien här.

Väder

Landet har två årstider. Regnperioden från november till mars, och torrperioden från april/maj till oktober. De flesta resenärer föredrar torrperioden, då vädret är som mest stabilt, även om du fortfarande kan förvänta dig en regnskur nu och då. Indonesien har en konstant temperatur på 28-32 grader året runt, och luftfuktigheten är hög. Observera att det kan vara svårt att resa runt i vissa delar av Indonesien under regnperioden, eftersom vägar och broar kan ha spolats bort. Men du kan resa till Bali året runt.

Golfresa till Bali

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa sker med reguljärt flyg, med ett byte i Bangkok. God mat och dryck ombord samt filmunderhållning gör resan kort och behaglig. Under natten flyger vi mot Fjärran Östern ochlandar nästa dag på Bali - Gudarnas Ö. Bali är 7 timmar före Skandinaviens tidszon vin tertid.

Dag 2: Ankomst Bali
Ni mellanlandar och byter flyg på vägen. Väl framme möts ni av er engelsktalande lokalguide och chaufför som kör er till Keraton Bali som ligger på den vackra Jimbaranstranden. Nu finns tid för lite välbehövlig vila efter en lång resa.

Dag 3: Golf Bali National & Kecakdans
Idag spelar ni resans första golfrunda på Bali National, en mästerskapsbana designad av Rodney Wright. Ni spelar längs en vägg av tropisk vegetation med en spektakulär utsikt över Indiska Oceanen och fortsätter genom dungar av kokospalmer och avslutar på sanddynerna vid Nusa Duas stränder. På kvällen åker ni till Uluwatu templet för att uppleva den suggestiva Kecakdansen med rötter i det indiska eposet Ramayana. Efter föreställningen med solnedgången och havet som ridå avrundar ni med en barfotamiddag - en BBQ bestående av havets läckerheter. Ni sitter under bar himmel med fötterna i den solvarma, pudervita sanden på Jimbaranstranden. (F M)

Dag 4: Golf New Kuta
Dagens runda spelar ni på en av Balis bästa banor – New Kuta Golf. Banan är både spännande och vacker men också mycket utmanande. Det är en naturlig linksbana med ondulerande fairways och spektakulära vyer över Indiska Oceanen. Resten av dagen finns gott om tid
för att sola, bada och njuta av hotellets alla faciliteter. (F)

Dag 5: Ledig dag
En dag att bara njuta - vill man stanna kvar på hotellet och på vackra Jimbaranstranden gör man det. Vill man ta en surflektion kan vi boka det eller kanske en extra golfrunda. Den shoppingsugne beger sig antingen till Kuta med massor av butiker och restauranger eller till Seminyak med trevliga inredningsbutiker. (F)

Dag 6: Golf Bali Beach
Ni åker nu till Balis äldsta badort Sanur Beach med ett trevligt litet samhälle - butiker, restauranger, caféer och tempel utmed en lång strand. Ni spelar 2- X 9 hål på Bali Beach - öns äldsta golfbana som precis fått ett rejält ansiktslyft. Här flankeras välskötta fairways av höga träd med greener som kantas av förrädiska bunkrar - allt man behöver för en spännande runda. Passa sedan på att stanna kvar i Sanur för lite sightseeing, shopping och kanske lunch eller middag på någon av de många restaurangerna i området! (F)

Dag 7: Ubud
Idag checkar ni ut från hotellet och åker vidare mot Balis kulturella hjärtpunkt - Ubud. Ni färdas förbi byn Batabulan där vägen är kantad med stenskulpturer och med ett stopp i Celuk där de skickliga guld- och silverkonstnärerna bor och visar sina verk. Ni stannar också till för att se typiskt balinesiska hus med den traditionella väggen ”aling-aling”, som skyddar husets ingång och stannar till vid någon av lokalmarknaderna. Här i Ubud, vid sluttningarna av vulkaner bland tät regnskog inkvarteras ni på hotellet Agung Raka med pittoreska vyer ut mot risfälten. På kvällen skjutsas ni den korta biten in till själva Ubud för att äta på Lotus Café bland lotusblommor och statyer. (FM)

Dag 8: SPA & cykeltur
Efter frukost beger ni er till marknaden i centrala Ubud. Här kan ni handla exotiska frukter och spännande kryddor. Vackra textilier och konsthantverk finner man också till mycket överkomliga priser. Sedan väntar en skön cykeltur bland risfälten som med sin intensiva smaragdgröna färg ramar in landskapet. Här kommer man lokalbefolkningen nära och turen avslutas med ett besök på ett lokalt Spa där ni får en avkopplande massage och örtbastu med jacuzzi. (F)

Dag 9: Munduk
Ni lämnar nu Ubud och beger er norrut. Förbi Balis vackra risfält till Temblingan med vandring vid sjöarna och kanotfärd och sedan en lunch på lokal restaurang. Ni fortsätter sedan till Munduk Moding Nature Resort där ni har tid att njuta av de fantastiska omgivningarna. Munduk ligger uppe i bergen så det kan bli lite kyligt på kvällen så ha en tröja lättillgänglig. Middag serveras på hotellet och ni kan sedan lägga er ute vid poolen och spana upp i stjärnhimlen. (F L M)

Dag 10: Golf - Nusa Dua
Ni vaknar uppe i bergen och efter frukost åker ni till Bali Handara Golf för en runda på denna vackra och svala bana.
Banan anses av många som Balis, ja kanske en av världens vackraste banor. Den ligger i ett grönskande landskap i en vulkankrater på 1 142 meters höjd så förhoppningsvis går bollarna både längre och rakare här! Ni återvänder sedan till södra Bali - denna gång bor ni på lyxiga Melia Bali Nusa Dua. (F)

Dag 11: Ledig dag
Ännu en dag att bara vara ledig och njuta av hotellet och stranden. Vill ni boka på en extra golfrunda eller någon kul utflykt ordnar vi självklart det!

Dag 12: Golf Bali National
Frukost och sedan spelar ni en sista golfrunda här på Bali på Bali National och har sedan resten av dagen att fortsätta bada, sola och ha det gott! (F)

Dag 13: Hemresa
Ni lämnar idag Bali - check ut är oftast vid 12-tiden och beroende lite på vilket flygbolag ni åker med kan ni antingen boka sen check ut eller bara nyttja hotellets faciliteter tills er transfer kommer och hämtar er. (F)

Dag 14: Hemkomst


Övernattningar:
11 övernattningar i dubbelrum inklusive frukost på bra 4-stjärniga hotell

-

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Nedan prisförslag är baserat på utresa under 2018 (undantag jul/nyår). Priserna baserar sig på att 2 personer reser ihop och delar rum och är främst tänkt som en prisindikation. Priset vid bokningstillfället kan variera beroende på flyg/hotelltillgänglighet och rådande valutakurs.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 27 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flyg från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med reguljärflyg till Denpasar t/r i ekonomiklass
  • Privat transfer mellan flygplats och hotell.
  • Utflykter med engelsktalande lokalguide enligt program
  • 11 övernattningar i dubbelrum inklusive frukost på bra 4-stjärniga hotell
  • 5 greenfee inklusive transfer mellan hotell - golfbana t/r
  • Greenfee, golfbild (delad) och caddy fee (inte dricks) ingår
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: