Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
14 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 28 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Golf på Bali - Gudarnas Ö!

En golfresa till Bali utnyttjar man till fullo när man kombinerar den vackra naturen och spännande kulturella upplevelserna med öns fina golfbanor. Här är enkelt att leva, enkelt att uppleva och den sällsamma stämningen som är så typisk för Bali omfamnar besökaren.
Några nätter vid Jimbarans vita stränder och golf på New Kuta och Bali Golf & Country Club - sedan några dagar med natur- och kulturupplevelser som vandringar i Ubud, cykling bland risfält, SPA-upplevelser och god mat. Man fortsätter njuta på Nusa Duas stränder med lyx på Mèlia Bali och ännu en golfrunda! Den som en gång njutit av Balis gästfrihet och vackra natur längtar sedan alltid tillbaka...

Boka ditt golfpaket till Bali med oss på Winberg Travel!

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Indonesien här
Läs mer om Indonesien här.

Bästa reseperiod

Landet har två årstider. Regnperioden från november till mars, och torrperioden från april/maj till oktober. De flesta resenärer föredrar torrperioden, då vädret är som mest stabilt, även om du fortfarande kan förvänta dig en regnskur nu och då. Indonesien har en konstant temperatur på 28-32 grader året runt, och luftfuktigheten är hög. Observera att det kan vara svårt att resa runt i vissa delar av Indonesien under regnperioden, eftersom vägar och broar kan ha spolats bort. Men du kan resa till Bali året runt.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Avresa sker med reguljärt flyg, med ett byte i Bangkok. God mat och dryck ombord samt filmunderhållning gör resan kort och behaglig. Under natten flyger vi mot Fjärran Östern ochlandar nästa dag på Bali - Gudarnas Ö. Bali är 7 timmar före Skandinaviens tidszon vin tertid.
Dag 2: Ankomst Bali
Ni mellanlandar och byter flyg på vägen. Väl framme möts ni av er engelsktalande lokalguide och chaufför som kör er till Keraton Bali som ligger på den vackra Jimbaranstranden. Nu finns tid för lite välbehövlig vila efter en lång resa.
Dag 3: Golf Bali National & Kecakdans
Idag spelar ni resans första golfrunda på Bali National, en mästerskapsbana designad av Rodney Wright. Ni spelar längs en vägg av tropisk vegetation med en spektakulär utsikt över Indiska Oceanen och fortsätter genom dungar av kokospalmer och avslutar på sanddynerna vid Nusa Duas stränder. På kvällen åker ni till Uluwatu templet för att uppleva den suggestiva Kecakdansen med rötter i det indiska eposet Ramayana. Efter föreställningen med solnedgången och havet som ridå avrundar ni med en barfotamiddag - en BBQ bestående av havets läckerheter. Ni sitter under bar himmel med fötterna i den solvarma, pudervita sanden på Jimbaranstranden. (F,M)
Dag 4: Golf New Kuta
Dagens runda spelar ni på en av Balis bästa banor – New Kuta Golf. Banan är både spännande och vacker men också mycket utmanande. Det är en naturlig linksbana med ondulerande fairways och spektakulära vyer över Indiska Oceanen. Resten av dagen finns gott om tid för att sola, bada och njuta av hotellets alla faciliteter. (F)
Dag 5: Ledig dag
En dag att bara njuta - vill man stanna kvar på hotellet och på vackra Jimbaranstranden gör man det. Vill man ta en surflektion kan vi boka det eller kanske en extra golfrunda. Den shoppingsugne beger sig antingen till Kuta med massor av butiker och restauranger eller till Seminyak med trevliga inredningsbutiker. (F)
Dag 6: Golf Bali Beach
Ni åker nu till Balis äldsta badort Sanur Beach med ett trevligt litet samhälle - butiker, restauranger, caféer och tempel utmed en lång strand. Ni spelar 2- X 9 hål på Bali Beach - öns äldsta golfbana som precis fått ett rejält ansiktslyft. Här flankeras välskötta fairways av höga träd med greener som kantas av förrädiska bunkrar - allt man behöver för en spännande runda. Passa sedan på att stanna kvar i Sanur för lite sightseeing, shopping och kanske lunch eller middag på någon av de många restaurangerna i området! (F)
Dag 7: Ubud
Idag checkar ni ut från hotellet och åker vidare mot Balis kulturella hjärtpunkt - Ubud. Ni färdas förbi byn Batabulan där vägen är kantad med stenskulpturer och med ett stopp i Celuk där de skickliga guld- och silverkonstnärerna bor och visar sina verk. Ni stannar också till för att se typiskt balinesiska hus med den traditionella väggen ”aling-aling”, som skyddar husets ingång och stannar till vid någon av lokalmarknaderna. Här i Ubud, vid sluttningarna av vulkaner bland tät regnskog inkvarteras ni på hotellet Agung Raka med pittoreska vyer ut mot risfälten. På kvällen skjutsas ni den korta biten in till själva Ubud för att äta på Lotus Café bland lotusblommor och statyer. (F,[M)
Dag 8: SPA & cykeltur
Efter frukost beger ni er till marknaden i centrala Ubud. Här kan ni handla exotiska frukter och spännande kryddor. Vackra textilier och konsthantverk finner man också till mycket överkomliga priser. Sedan väntar en skön cykeltur bland risfälten som med sin intensiva smaragdgröna färg ramar in landskapet. Här kommer man lokalbefolkningen nära och turen avslutas med ett besök på ett lokalt Spa där ni får en avkopplande massage och örtbastu med jacuzzi. (F)
Dag 9: Munduk
Ni lämnar nu Ubud och beger er norrut. Förbi Balis vackra risfält till Temblingan med vandring vid sjöarna och kanotfärd och sedan en lunch på lokal restaurang. Ni fortsätter sedan till Munduk Moding Nature Resort där ni har tid att njuta av de fantastiska omgivningarna. Munduk ligger uppe i bergen så det kan bli lite kyligt på kvällen så ha en tröja lättillgänglig. Middag serveras på hotellet och ni kan sedan lägga er ute vid poolen och spana upp i stjärnhimlen. (F,L,M)
Dag 10: Golf - Nusa Dua
Ni vaknar uppe i bergen och efter frukost åker ni till Bali Handara Golf för en runda på denna vackra och svala bana. Banan anses av många som Balis, ja kanske en av världens vackraste banor. Den ligger i ett grönskande landskap i en vulkankrater på 1 142 meters höjd så förhoppningsvis går bollarna både längre och rakare här! Ni återvänder sedan till södra Bali - denna gång bor ni på lyxiga Melia Bali Nusa Dua. (F)
Dag 11: Ledig dag
Ännu en dag att bara vara ledig och njuta av hotellet och stranden. Vill ni boka på en extra golfrunda eller någon kul utflykt ordnar vi självklart det! (F)
Dag 12: Golf Bali National
Frukost och sedan spelar ni en sista golfrunda här på Bali på Bali National och har sedan resten av dagen att fortsätta bada, sola och ha det gott! (F)
Dag 13: Hemresa
Ni lämnar idag Bali - check ut är oftast vid 12-tiden och beroende lite på vilket flygbolag ni åker med kan ni antingen boka sen check ut eller bara nyttja hotellets faciliteter tills er transfer kommer och hämtar er. (F)
Dag 14: Hemkomst

Övernattningar

Elva övernattningar på utvalda 4-stjärniga hotell
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

april - november

I priset ingår

 • Flyg från Skandinavien - Denpasar t/r (inklusive bagage - ej golfbag)
 • 11 övernattningar i dubbelrum inklusive frukost på bra 4-stjärniga hotell
 • 5 greenfee inklusive transfer mellan hotell - golfbana t/r
 • Greenfee, golfbild (delad) och caddy fee (inte dricks) ingår
 • Alla transfers, måltider, utflykter och transporter enligt program

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks
 • Golfbag - vissa flygbolag har högre tillåten bagagevikt som tillåter 1 väska och 1 golfbag - hör med oss på Winberg Travel så bokar vi det som passar er bäst.

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin Svensson

Karin Svensson

Travel Consultant

kasv|wt.se

Servicecentre i Indonesien

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Servicecenter Indonesien

Indonesien

Här på servicecentret på Bali kan du få massor med information och inspiration för din resa på Bali.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF