Nedanför har våra reseexperter på Winbergs satt samman några spännande resor till Italien. Det ger dig en snabb överblick vad du kan se och uppleva i denna spännande och intressanta del av världen.

Reseförslagen är tänkt som inspiration och du kan sedan välja förslagen som de är eller låta oss skräddarsy det som passar dig bäst!

Visa 5 upplevelser

Äventyrliga Sicilien och natursköna Lipari

Upplev det bästa av Siciliens nordkust och njut av Liparis idylliska öar med sandstränder och azurblått vatten. Besök ön Vulcano och ta ett dopp i de varma källorna eller vandra på öns vulkaner. Smaka på öns specialiteter och bli en de av de lokalas behagliga livsstil.
Läs mer
7 dagar
MARS - OKTOBER
från 14 450:-

På tågresa genom Italien

Åk med tåg genom Italiens fascinerande landskap och vackra städer. Upplev hur kulturen ändrar sig från norr till söder. Längs vägen bor du centralt i storstäderna och utöver detta inkluderar resan bland annat övernattningar på en lokal citronfarm och på nattåget mellan Neapel och Palermo.
Läs mer
20 dagar
ÅRET RUNT
från 19 950:-

Familjesemester på agriturismo i Toscana

Åk med familjen till soliga Toscana. Besök renässansstaden Florens och bo på en inbjudande, autentisk italiensk farm mellan olivträd och vinodlingar i er egna, rustika lägenhet. I Panzano i Chiantiregionen finns det utrymme för familjetid med kultur, mat och upplevelser för alla åldrar.
Läs mer
8 dagar
MARS-OKTOBER
från 13 950:-
från 9 450:-

Toscanas höjdpunkter för livsnjutaren

Besök en av Italiens vackraste regioner där du kan uppleva charmiga medeltidsstäder och lokala samhällen. Du besöker det pittoreska och oexploaterade södra Toscana och avslutar resan i de kända vinområdena vid Montepulciano och Chianti där du bor på ett agriturismo. Toscana är för livsnjutare!
Läs mer
15 dagar
MARS-OKTOBER
från 21 450:-
Vandring i Toscana

Vandring i Toscana

Att vandra är en av de bästa och trevligaste sätten att verkligen upptäcka ett land på. Vandra mellan böljande kullar och frodiga vingårdar medan du njuter av landskapet, historien och inte minst maten! På denna del av den klassiska pilgrimsvandringen Via Francigena mellan San Miniato och Siena överraskas du av stora upplevelser var dag.
Läs mer
10 dagar
från 15 450:-
Error
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF