Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
Om du vill ändra din flygbiljett är du välkommen att skicka oss en begäran om ändring. Din biljettändring sker i följande steg:

Du fyller i formuläret nedan och klickar på ”skicka förfrågan”
Inom 24 timmar får du en offert och ett förslag på ändring. Här får du information om hur din biljett kan ändras och om flygbolaget tar ut avgift och om det är några övriga prisändringar som gäller. Winberg Travel debiterar SEK 550 per biljett för en frivillig ändring eller omskrivning av en flygbiljett. Du får ett mail med en länk till vår betalsida och genom att klicka på länken godkänner du ändringsavgiften.

OBS! Alla flygbiljetter har olika regler för ändringar och en del kan inte ändras överhuvudtaget efter biljettering. Ett lågt pris speglar oftast mindre flexibilitet.

Vår kundserviceavdelning har öppet mellan 8.00-16.00 på vardagar. Om du skickar in en begäran om ändring efter 16.00 en fredag kommer den behandlas först på måndag morgon. Vi ber dig därför alltid att kontakta oss minst 72 timmar innan avresa.

Genom att använda formuläret nedan ber du om en biljettändring. Biljettändringen är gjord först när du betalat och fått en bekräftelse via mail, tills dess är det din ursprungliga bokning som gäller.

Kom också ihåg!

Om du förlänger din resa så bör du kontrollera om du behöver ändra i din reseförsäkring och ändra även den. Samma sak gäller visum. Räcker visumet om du förlänger din vistelse på en plats och behövs visering om du ändrar din biljett och åker till andra länder än du ursprungligen planerat. Information finns på UD:s hemsida eller kontakta t.ex. Comet visumservice.Fyll i formuläret nedan

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF