Resplan och orderbekräftelse/faktura från Winberg Travel är viktiga dokument där du kan se villkoren för din flygbiljett. Oavsett om du vill ändra din biljett eller kontrollera din bokning är det viktigt att du har tillgång till uppgifter om biljettnummer, bokningsnummer och annan biljettinformation. Det är alltid viktigt att läsa igenom biljetten efter du fått den för att kontrollera att namn och datum stämmer.

Elektroniska biljetter
Elektroniska biljetter eller e-tickets som de också kallas är en utskrift av din biljett, den ser i princip ut som en vanlig flygbokning men skillnaden mellan en bokning och en biljett är att i biljetten ser du även ett tiosiffrigt biljettnummer. Denna utskrift fungerar precis som en biljett och du kan använda den vid incheckning på flygplatsen. Fördelen med en elektronisk biljett är att du kan se din flygbokning med alla detaljer från det att du bokar din resa till hemkomst efter resan. Du kan också enkelt se tidsändringar och du kan enkelt printa en ny om du skulle tappa den.
TripCase: Här kan du se din bokning.

Pappersbiljetter
Inte riktigt alla flygbiljetter görs som elektroniska biljetter (men nästan alla). Det finns några få undantag men det gäller främst inrikesbiljetter utomlands och de måste man vara rädd om.

Läs mer om ändringar av din biljett.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF