Här nedan får du information om hur du ändrar din biljett.


Datumändring i flygbiljetten


Före betalning
Så länge som biljetten inte är betald eller utställd kan du ändra datumet i din bokning under förutsättning att det finns plats på de datum du vill ha och att flygbolaget tillåter det.

Efter betalning (före avresa eller under din resa)
Du kan ändra datum och flygrutt i vissa typer av biljetter. Ändringar kan dock bara göras under förutsättning att det finns plats på de nya datumen och flygen i samma bokningsklass som du ursprungligen varit bokad på. Dessutom tar flygbolagen ofta en avgift för detta, du betalar även en avgift till Winberg Travel för biljettändringen. Vi behöver få din begäran om flygändring senast 72 timmar innan avresa och under helg- och helgdagar minst 96 timmar innan avresa.

KLICKA HÄR FÖR ÄNDRING AV DIN BILJETT


Namnändring


Det är av mycket viktigt att namn i flygbokning och namn i pass stämmer överens då det sällan eller aldrig är möjligt att göra en namnändring i biljetten efter den är betald och biljetterad. Det är därför mycket viktigt att du kontrollerar din flygbokning och biljett.

Samtliga namn skall stå exakt som i passet, i samma ordning och med samma stavning. Detta skall alltid uppges vid bokning av flygbiljett.
Har du Å, Ä och Ö i ditt namn blir dessa Å=AA, Ä=AE och Ö=OE. Dubbelnamn skrivs ihop till ett namn utan bindestreck och mellanslag.

Samtliga namn skall vara med i bokning och biljett vid resor till USA, Sydafrika samt Sydamerika. Övriga länder har inte ännu dessa krav i nuläget men första namnet i passet är det som skall stå i flygbiljetten oavsett vilket tilltalsnamn man använder sig av.


Återbekräftelse


Det är i princip inga flygbolag som kräver återbekräftelse av flyget längre men det är viktigt att du kontrollerar ditt flyg i god tid innan avresa - håll dig uppdaterad under resan genom TripCase så att det inte gjorts några tidtabellsändringar. Ligger ditt telefonnummer eller din mailadress inne i bokningen är det också viktigt att du kontrollerar eventuella sms eller mail från flygbolaget.
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF