Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021 Läs mer här!
Winbergs har en jourtelefon som är till för eventuella akuta händelser under själva resan som måste åtgärdas med en gång och där vår lokala samarbetspartner inte kan hjälpa till. Det skall inte användas för generella frågor utanför kontorstid. Eftersom vi inte alltid kan svara omgående utan måste ringa upp är det viktigt att du inte har ett telefonnummer dolt som okänt nummer. Vi skickar alltid med vårt journummer med resehandlingarna.

Uppstår problem under våra ordinarie öppettider vardagar 10-17 ring oss på 0413-170 50. Skulle något ske utanför kontorstid är det vår lokala samarbetspartner du skall kontakta i första hand – all information och kontaktnummer finns i dina färdhandlingar. De flesta saker är enklast att avhjälpa lokalt på resmålet.

Vi vill ännu en gång understryka att journumret endast skall användas för absoluta akutärenden, inte flygändringar, bagageregler, incheckningstider eller generella frågor om din resa. Ringer du på det numret i andra ärenden blockerar du telefonen för andra som kan behöva akut hjälp.

Användbara länkar:
Ändring av flygbiljetter
Återbekräftelse av flygbiljetter
Öppettider och telefonnummer till Winberg Travel
Paketreselagen
Winberg Travels servicecenter ute i världen
Praktisk hjälp med din biljett
Länk till flygbolag
Länk till ERV Europeiska
UD:s hemsida

Vad kan du vänta dig när du ringer till vår jourtelefon?
Vi har ett team av erfarna resesäljare som är redo att hjälpa dig om det uppstår en nödsituation. De sitter dock inte vid datorn 24/7 utan kan befinna sig i kön på matvarubutiken eller någon annanstans där de inte har direkt tillgång till en dator. Men de är redo att sitta vid datorn och hjälpa dig inom en halvtimme om så skulle behövas. Det är inte säkert att personen i andra änden talar svenska men väl danska eller engelska.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: