Sök
Sök
Tuaran, Borneo

Äventyr på cykel i Tuaran

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 695:-

Reslängd: 1 dag

Unna dig en cykeltur på landsbygden i Borneo, förbi forsande floder, kustlandskap, små byar och grönskande plantager.

Få ett litet smakprov på Borneos natur och kultur under detta cykeläventyr genom dusunfolkets viktigaste marker. Cykelturen går huvudsakligen via landsvägar med mycket lite trafik. Spänningsmomentet på detta cykeläventyr är de tre hängbroarna som ska passeras.
Under turen kommer du att uppleva vackra, skiftande landskap, lantliga byar, samt kulturcentret Linangkit Cultural Village.

Väder

Resan avgår året runt. De bästa månaderna är från mars till oktober.

Detaljerad resplan

Dag 1: Tamparuli – Linangkit Cultural Village – Kota Kinabalu
Du blir hämtad på ditt hotell och körs i cirka 45 minuter, fram till cykelturens startpunkt i Tamparuli. Vid ankomsten väntar en kort genomgång av din guide. Sedan kan du trampa iväg på din avkopplande cykeltur på Borneos landsbygd. Färden leder dig genom de centrala delarna av dusunfolkets land. Du kommer att passera djungelplantager, kustnära landskap och små byar som ligger längs floden, innan resan avslutas vid Linangkit Cultural Village. Här äter du en traditionell lunch.
40 % av cykelturen sker på grusvägar och vissa av sträckorna är något ojämna. Resten av resan går längs landsvägar med mycket lite trafik. Under färden passerar vi tre hängbroar som tillför extra spänning. (L)


F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 695:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Min. två personer

Svårighetsgrad

Mellan

I priset ingår

  • Transfer på hemresan
  • Guide
  • Cykel
  • Hjälm
  • Vatten
  • Lunch
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: