Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
1 dag
Exkl. flyg
Från 695:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Få ett litet smakprov på Borneos natur och kultur under detta cykeläventyr genom dusunfolkets viktigaste marker. Cykelturen går huvudsakligen via landsvägar med mycket lite trafik. Spänningsmomentet på detta cykeläventyr är de tre hängbroarna som ska passeras.
Under turen kommer du att uppleva vackra, skiftande landskap, lantliga byar, samt kulturcentret Linangkit Cultural Village.

Bästa reseperiod

Resan avgår året runt. De bästa månaderna är från mars till oktober.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Tamparuli – Linangkit Cultural Village – Kota Kinabalu
Du blir hämtad på ditt hotell och körs i cirka 45 minuter, fram till cykelturens startpunkt i Tamparuli. Vid ankomsten väntar en kort genomgång av din guide. Sedan kan du trampa iväg på din avkopplande cykeltur på Borneos landsbygd. Färden leder dig genom de centrala delarna av dusunfolkets land. Du kommer att passera djungelplantager, kustnära landskap och små byar som ligger längs floden, innan resan avslutas vid Linangkit Cultural Village. Här äter du en traditionell lunch. 40 % av cykelturen sker på grusvägar och vissa av sträckorna är något ojämna. Resten av resan går längs landsvägar med mycket lite trafik. Under färden passerar vi tre hängbroar som tillför extra spänning.([FL)
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

Gruppstorlek

Min. två personer

mars - oktober

I priset ingår

 • Transfer på hemresan
 • Guide
 • Cykel
 • Hjälm
 • Vatten
 • Lunch

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF