Sök
Sök
Marrakech Golf
Marrakech Golf
Marrakech Golf
Marrakech Golf

Golfskola Marrakech - fullbokad

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 950:-

Reslängd: 8 dagar

Med svensk reseledare: Golfvecka i Marrakech med boende på 5* Le Palmerai med All Inclusive. Veckan innefattar 5 green fee och även 5 träningstillfällen. Marie Wennersten-From - PGA utbildad pro - är dessutom med under spelet och coachar på banan. Den vackra och välskötta golfbanan är uppdelad på en 18-hålsbana och en 9-hålsbana.

Välkommen på golfskola med Marie Wennersten-From Palmerai Palace Marrakech, Marocko med All Inclusive 2-9 mars 2019

Palmerai Palace är en 5* hotellanläggning ca 15 minuter från medinan – gamla stan i Marrakesch. Hotellet är byggt i arabisk stil och rummen är vackert inredda i samma stil med utsikt från balkongerna mot poolen, golfbanan eller Atlas-bergen. Här finns pool, traditionell hamam, SPA, bar och åtta restauranger men även shopping och en shuttlebuss in till medinan. Vi bor i Deluxe Room med All Inclusive - då ingår mat och dryck på hotellet och även i klubbhuset.

Golfbanan med 27 hål är uppdelade på en 18-håls bana (Old course) och en 9-hålsbana (New Course). Vida, ondulerade fairways med många bunkrar, ökenkänsla med planteringar och sand.

Veckan innefattar 5 green fee och även 5 träningstillfällen. Marie är dessutom med under spelet och coachar på banan, på så sätt ser Marie exakt vad som behöver justeras och förbättras. Om du inte har officiellt hcp. 36 kontakta Marie.


Väder

November är en bra månad att spela golf i Marrakech. Dagstemperaturen ligger mellan 18-20 grader med svalare nätter. I snitt har man 9 soltimmar om dagen. Det kan förekomma någon regnskur då och då men generellt sett är dagarna torra och behagliga.

Marrakech Golf

Detaljerad resplan

Välkommen på golfskola med Marie Wennersten-From

Palmerai Palace Marrakech, Marocko
Palmerai Palace är en 5* hotellanläggning ca 15 minuter från medinan – gamla stan i Marrakesch. Hotellet är byggt i arabisk stil och rummen är vackert inredda i samma stil med utsikt från balkongerna mot poolen, golfbanan eller Atlas-bergen. Här finns pool, traditionell hamam, SPA, bar och åtta restauranger men även shopping och en shuttlebuss in till medinan.
Ni bor i Deluxe Room med All Inclusive.

Golfbanan med 27 hål är uppdelade på en 18-håls bana (Old course) och en 9-hålsbana (New Course). Vida, ondulerade fairways med många bunkrar, ökenkänsla med planteringar och sand.

Veckan innefattar 5 green fee och även 5 träningstillfällen. Marie är dessutom med under spelet och coachar på banan, på så sätt ser Marie exakt vad som behöver justeras och förbättras.
Under träningen på range och i träningsområde ingår fria träningsbollar.

Om du inte har officiellt hcp 36 kontakta Marie.


Övernattningar:
7 nätter på Palmerie Palace i Marrakech i Deluxe Room

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Avresedatum

Status Rejseperiode Tilmeldingsfrist Pris

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 17 950:-

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

12 personer

I priset ingår

  • Flyg Köpenhamn - Marrakech t/r i ekonomiklass.
  • För andra avreseorter kontakta Winberg Travel
  • Transfer mellan flygplats och hotell t/r
  • 7 nätter i delat dubbelrum - Deluxe Room på Palmerai Palace
  • All Inclusive under resan - mat och dryck på hotell och i klubbhus
  • 5 green fee
  • 5 träningstillfällen med Marie inklusive fria träningsbollar
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: