Sök
Sök
Golfresa till Mauritius
Mauritius
Mauritius
Mauritius
Mauritius

Golfpaket Mauritius

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 29 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

I öst, syd och väst dominerar de stora luxuösa hotellen där man njuter all inclusive, golf och underbara spabehandlingar inom hotellets område. I norr ligger den pittoreska byn Grand Baïe med hotell i alla prislägen och en infrastruktur som gör det lätt att trivas. Här finns shopping och restauranger såväl som en mycket vacker kustremsa. Huvudstaden Port Louis är en myllrande liten storstad med udda affärer och gatumarknader. Till stadens sevärdheter hör Port Louis Bazaar - en lokalmarknad med allsköns mat och kryddor och Mauritian Chinatown. I närheten ligger Caudan Waterfront med massor med affärer till hanterbara priser.

Många hotell har sina egna golfbanor med klubbhus och proshop. Vi rekommenderar varmt Tamarina - ett av öns trevligaste 4* hotell där man har fri golf på hotellets golfbana Tamarina Golf Club. Detta prisförslag baserar sig på boende här i ett Deluxe Garden View Room inklusive halvpension inklusive golf.

Andra hotell med egna golfbanor är Le Paradis och Shangri La's Le Touessrok Golf Course. Constance Belle Mare Plage har två mästerskapsbanor; Legends och Links och Heritage Awali och Heritage Le Telfair delar på vackra Heritage Golf Club på den södra delen av ön. Den kanske mest spektakulära banan är “Ile aux Cerfs Golf Course” som ligger på en egen tropisk ö, omgiven av kritvita stränder och med en fond av grönklädda berg - kan det bli vackrare?

Praktisk information om Mauritius

Väder

Mauritius fungerar att åka till året om – de har sin sommar (högsäsong) under november-april och vinter (lågsäsong) maj-oktober. Under sommaren är klimatet lite fuktigare och det kan komma intensiva men oftast korta regnskurar och i vissa fall även tropiska orkaner. Vintern är svalare och torrare.

Mauritius

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 29 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flybiljet från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med reguljärflyg till Mauritius t/r i ekonomiklass
  • Privat transfer mellan flygplats och hotell.
  • 10 övernattningar med del i dubbelrum inklusive halvpension på Tamarina.
  • I priset ingår golf på Tamarina Golf Club - en ankomst och avresedag
  • Hör med din Travel Consultant vad som gäller med golfbag. Detta förslag är baserat på flyg med KLM där golfbag i skrivande stund ingår när man är medlem i deras lojalitetsprogram Flying Blue.
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: