Sök
Sök
Opnå den ultimative frihed ved at leje en camper i New Zealand
Britz Renegade
Britz Renegade
Britz Trailblazer
Britz Trailblazer
Maui Ultima
Maui Platinum Beach
Maui Platinum Beach
Maui Platinum River
Maui Platinum River
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Campervan, New Zealand

Camper på Nya Zeeland

Reslängd: 1-? dagar

Att resa med motorhome eller camper ger dig många fördelar. När du reser på detta sätt kan du smaka på allt som resan bjuder på, samtidigt som du kör runt i ditt hem.

Campers och motorhomes:
Det fantastiska med Nya Zeeland är att naturen är så mångsidig. Du kan uppleva höga, snöklädda berg, imponerande fjordar, praktfulla sandstränder, sprutande gejsrar och enorma vulkaner – allt inom ett överskådligt avstånd. Därför är Nya Zeeland ett perfekt land att köra runt i.
Det är mycket populärt att hyra ett motorhome eller en camper och köra runt på Nya Zeeland. Det ger en härlig känsla av frihet att du själv kan bestämma tempot och kan stanna precis när och var du vill.

En annan stor fördel är att när du anländer efter en lång och upplevelserik dag på vägen, behöver du inte packa upp alla dina saker. Det finns ett stort utbud av mycket bra campingplatser, där du hittar många barnvänliga anläggningar.

Det är möjligt att hämta ditt motorhome eller din camper i en stad och återlämna den i en annan stad, men eventuellt behöver du betala en envägsavgift. Vi bokar inte camper separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Detaljerad resplan

Winberg Travel arbetar med många olika företag som hyr ut campers och motorhomes. Det innebär att vi kan erbjuda motorhomes och campers i olika prisklasser, storlekar och modeller, enligt dina behov. Se ett urval av de camper- och motorhomemodeller Winberg Travel erbjuder i fotogalleriet ovan.

Alla campers och motorhomes har en standardförsäkring som ingår i priset, men med en självrisk. Det är möjligt att köpa ett bonuspaket för alla modeller som eliminerar självrisken och inkluderar extra utrustning för bilarna. Innehållet i bonuspaketen varierar från modell till modell. Hör efter med din resesäljare. Winberg Travel rekommenderar att du köper dessa bonuspaket.


OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Observera att man kör på vänster sida av vägen i Nya Zeeland.

Pris

Priset ovan gäller för resor i lågsäsong och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så tar vi fram en offert till dig på exakt de datum du vill resa.

Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå.

Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter och vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker denna typ av utflykter utan extra kostnader.

Winberg Travel förbehåller sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: