Sök
Sök
Opnå den ultimative frihed ved at leje en camper i New Zealand
Britz Renegade
Britz Renegade
Britz Trailblazer
Britz Trailblazer
Maui Ultima
Maui Platinum Beach
Maui Platinum Beach
Maui Platinum River
Maui Platinum River
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Camper, Australien
Mighty Campervan, New Zealand

Camper på Nya Zeeland

Reslängd: 1-? dagar

Att resa med motorhome eller camper ger dig många fördelar. När du reser på detta sätt kan du smaka på allt som resan bjuder på, samtidigt som du kör runt i ditt hem.

Campers och motorhomes:
Det fantastiska med Nya Zeeland är att naturen är så mångsidig. Du kan uppleva höga, snöklädda berg, imponerande fjordar, praktfulla sandstränder, sprutande gejsrar och enorma vulkaner – allt inom ett överskådligt avstånd. Därför är Nya Zeeland ett perfekt land att köra runt i.
Det är mycket populärt att hyra ett motorhome eller en camper och köra runt på Nya Zeeland. Det ger en härlig känsla av frihet att du själv kan bestämma tempot och kan stanna precis när och var du vill.

En annan stor fördel är att när du anländer efter en lång och upplevelserik dag på vägen, behöver du inte packa upp alla dina saker. Det finns ett stort utbud av mycket bra campingplatser, där du hittar många barnvänliga anläggningar.

Det är möjligt att hämta ditt motorhome eller din camper i en stad och återlämna den i en annan stad, men eventuellt behöver du betala en envägsavgift. Vi bokar inte camper separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Detaljerad resplan

Winberg Travel arbetar med många olika företag som hyr ut campers och motorhomes. Det innebär att vi kan erbjuda motorhomes och campers i olika prisklasser, storlekar och modeller, enligt dina behov. Se ett urval av de camper- och motorhomemodeller Winberg Travel erbjuder i fotogalleriet ovan.

Alla campers och motorhomes har en standardförsäkring som ingår i priset, men med en självrisk. Det är möjligt att köpa ett bonuspaket för alla modeller som eliminerar självrisken och inkluderar extra utrustning för bilarna. Innehållet i bonuspaketen varierar från modell till modell. Hör efter med din resesäljare. Winberg Travel rekommenderar att du köper dessa bonuspaket.


OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Observera att man kör på vänster sida av vägen i Nya Zeeland.

Pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel förbehåller sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: