Sök
Sök
Billeje, New Zealand

Hyrbil på Nya Zeeland

Reslängd: 1 - ? dagar

Det ger en frihetskänsla att ha sin egen bil. Du bestämmer själv tempot och kan stanna när du vill.

Nya Zeeland har ett enkelt vägnät och är därför ett lätt land att köra runt i. Landet har en otroligt vacker och mycket varierad natur och erbjuder bland annat spännande maori-kultur, imponerande vulkaner, spektakulära nationalparker och en fantastisk fauna, med bland annat valar, delfiner och sälar. Nya Zeeland är också känt för sina vackra berg och fjordar, som till exempel Milford och Doubtful Sound. Fördelen med att hyra en bil i Nya Zeeland är friheten. Du bestämmer själv tempot och vart du vill åka, beroende på vad du vill uppleva. Vi bokar inte hyrbil separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Detaljerad resplan

Winberg Travel använder flera biluthyrningsfirmor på Nya Zeeland och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser. Det finns ett stort urval av olika storlekar och modeller att välja mellan, så vi kan alltid hitta en bil som passar dina behov. Winberg Travel rekommenderar att du väljer en lite större bil än du hade tänkt dig. Det lönar sig att ha gott om utrymme och komfort för långa resor, och prisskillnaden mellan de enskilda modellerna är inte särskilt stor. Det är möjligt att hämta din hyrbil i en stad och återlämna den i en annan, dock kan du behöva betala en envägsavgift.

Observera att bilen vanligtvis inte tas med på färjan mellan den norra och den södra ön. Du lämnar bilen på en ö, tar färjan över och hämtar därefter en ny bil.


OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Winberg Travel rekommenderar att du bokar din hyrbil hemifrån och köper en karta över landet.

I Nya Zeeland är det vänstertrafik som gäller.

Observera att det som regel endast är tillåtet att köra på asfalterade vägar med en hyrbil. Om du vill köra “offroad” bör du hyra en 4WD.

Winberg Travel rekommenderar att du skaffar dig ett internationellt körkort.

Pris


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel förbehåller sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: