Sök
Sök
Working Holiday, New Zealand
Working Holiday, New Zealand
Working Holiday, New Zealand

Working Holiday-visum till Nya Zeeland

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 12 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 12 månader

Med ett Working Holiday-visum kan du kombinera din resa till Nya Zeeland med en arbetsperiod. Det är en fantastisk möjlighet att träffa en massa nya människor och få många spännande upplevelser.

Nya Zeeland och Sverige har ett samarbete som gör det möjligt för svenska medborgare att kombinera semester och arbete i Nya Zeeland. Ett Working Holiday-visum gäller i 12 månader och du kan arbeta i upp till 3 månader hos samma arbetsgivare. Det är ett bra ekonomiskt komplement till din resa runt Nya Zeeland och på samma gång en upplevelse för livet!

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Nya Zeeland här
Praktisk information om Nya Zeeland

Väder

Nya Zeeland har främst ett tempererat klimat, och på vintern snöar det på den södra ön. Landet kan besökas året runt, men vädret är bäst från september till april.

Detaljerad resplan

Dag 1: Avresa från Skandinavien

Avresa från Skandinavien till Auckland.

Dag 2-4: Sydney

Efter ankomsten till Auckland tar du dig till ditt hostel i centrum. Härefter har du två övernattningar på hostel i flerbäddsrum. /p> Dag ?: Fortsatta äventyr

Nu fortsätter ditt äventyr. Antingen reser du runt på Nya Zeeland och upplever landet eller så har du 12 månader att stanna och arbeta. Vill du ha hjälp med att boka extra nätter i Auckland eller att planera hela resan kontaktar du oss på Winberg Travel.


Winberg Travel samarbetar med Visa First, som är experter på arbetsvisum. Det hela går lätt och snabbt. När du har betalat för ditt visum kommer du att ringas upp av Visa Firsts engelsktalande personal och tillsammans går ni igenom ansökningsformuläret.

Winberg Travel kan hjälpa dig att få ett skattenummer, vi kan också hjälpa dig att upprätta ett bankkonto så att din arbetsgivare kan betala dig.

Övernattningar:
Två nätter på hostel

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Ditt visum är elektroniskt och registreras via ditt passnummer. Därför är det VIKTIGT att du reser med samma pass som du har ansökt om visering med.

Ditt visum är giltigt i 12 månader och ger dig rätt att vistas i Nya Zeeland i 12 månader. Du kan resa in och ut ur landet inom giltighetstiden.

Vem kan ansöka om ett Working Holiday-visum?
Det finns några kriterier som måste uppfyllas för att du ska kunna ansöka om ett arbetsvisum:

 • Du måste ha ett svenskt pass som är giltigt i minst 15 månader från din planerade ankomst till Nya Zeeland. Detta oavsett hur länge du planerar att stanna i landet, eftersom ett arbetsvisum ger dig tillåtelse att tillbringa 12 månader i Nya Zeeland.
 • Du måste vara mellan 18-30 år.
 • Du måste ha en reseförsäkring som täcker kostnader för till exempel sjukdom under hela den period du vistas på Nya Zeeland.
 • Du måste ha god hälsa, som uppfyller vissa krav.
 • Du får inte ha straffats.
 • Du får inte ta med dig barn.
 • Du måste ha en returbiljett ut ur landet.
 • Du måste ha tillräckligt med pengar för att försörja dig tills du hittar arbete. Minst ett belopp motsvarande 4 200 NZD (detta belopp kan ändras utan föregående meddelande).
 • Semester på Nya Zeeland ska vara den främsta orsaken till besöket, arbete får bara vara den sekundära orsaken.
 • Du får inte ha haft ett Working Holiday-visum förut.

Observera att behandlingen av ett Working Holiday-visum kan fördröjas om du:
 • Har ett barn.
 • Ska arbeta inom sjukvården och med yngre barn.
 • Har eller har haft/lidit av särskilda allvarliga sjukdomar.
 • Har genomgått en hälsokontroll av ett särskilt skäl.
 • Har vistats i mer än 3 månader under de senaste 5 åren i ett land som bedöms ha en hög risk för tuberkulos (en lungröntgen krävs för att bevisa att du inte är smittad). Lungröntgen ska göras på utvalda sjukhus.
 • Har dömts för en rättsstridig handling.
 • Har deporterats eller ombetts att lämna ett annat land.
 • Har varit i militärtjänstgöring utöver den normala värnplikten.


Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 12 950:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

 • Flyg Sverige-Auckland t/r (inklusive bagage)
 • 2 nätter på hotell i Auckland
 • Working Holiday-visum

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

Otago cykling

Cykeltur längs Otago Rail Trail

Upptäck skönheten av Otago-regionen på denna 5-dagars självguidade cykeltur. Vi tar hand om cyklar och övernattningar – du sätter tempot.

Reslängd: Fem dagar
Abels Tasman

Upplev Abel Tasman till fots

Tre dagars vandring i Abel Tasman, där du bor på bra lodger och ditt bagage transporteras mellan övernattningsställena.

Reslängd: Tre dagar
Milford Sound

Övernattningstur på Milford Sound

Du kan se fram emot att segla längs den spektakulära fjorden Milford Sound på det vackra segelfartyget Milford Mariner. Utforska det fantastiska landskapet i gummibåt eller kajak, eller njut av utsikten från däcket.

Reslängd: Två dagar
FRÅN: 2 875:-
Working holiday Nya Zeeland

Working Holiday-visum till Nya Zeeland

Med ett Working Holiday-visum kan du kombinera din semester på Nya Zeeland med en arbetsperiod. Det är en fantastisk möjlighet att träffa en massa nya människor och få några spännande upplevelser.

Reslängd: Upp till 12 månader
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: