Sök
Sök
Galapagos med Winberg Travel

Nyhet - Ecuador & Galapagos med Winberg Travel

den 25 september 2018

Ecuador är ett paradis för djur- och naturälskare – ja faktiskt för alla! Med stolthet presenterar detta lilla land de majestätiska Anderna, den djupa Amazonasdjungeln, den vackra kusten och för att inte tala om de fantastiska Galapagosöarna. Vi skräddarsyr din paketresa till Ecuador och Galapagos precis som du vill ha den. Backpacking, lyxiga hotell, äventyr med trekking & mountainbike, läckra upplevelser och Galapagos med kryssningar eller boende på hotell och dagsutflykter - vi skräddarsyr din bästa resa!

Vad står högst upp på din "bucket list"? Vi brukar fråga våra reseledare vilken plats på jorden de är mest fascinerade av och vart de helst återvänder till. Svaret är alltid detsamma - Ecuador och Galapagos.

Själva Ecuador är ett paradis för djur- och naturälskare – ja faktiskt för alla! Med stolthet presenterar detta lilla land de majestätiska Anderna, den djupa Amazonasdjungeln, den vackra kusten och för att inte tala om de fantastiska Galapagosöarna. Här kan man komma tätt inpå djurlivet, man kan snorkla bland hajar, delfiner, sköldpaddor och skojfriska sjölejon. Galapagosöarna har fascinerat och förtrollat besökare sedan Charles Darwin första gången lade till här under sin världsomsegling 1835.

Nu är det din tur att få ett smakprov på den helt fantastiska naturen och det imponerande djurlivet i sällskap med en skicklig naturguide.

Läs mer om Ecuador & Galapagos här!

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: