Sök
Sök
Mexiko

Nyhet - massor med spännande resor till Mexiko

den 19 november 2018

Mexiko är människorna - välkomnande, varma och vänliga! Stränderna - lika vita som i den vildaste fantasin, klarblått vatten och blå himmel gör det inte sämre på något sätt.

Och utanför kusten ligger ett av världens längsta korallrev och bara väntar på snorkling och dykning. Maten - mustig, stark och härligt brännande i halsen, skölj sedan ner chilismaken med en kall öl. Och förresten, vem kan inte älska landet som introducerade chokladen till mänskligheten? Läs mer här

Mexiko bjuder på något för alla smaker. Landets förtrollande indiansägner, övervuxna gröna ruiner, vajande pal,er på långa sandstränder, livliga storstäder, små dammiga byar och ett nästan ändlöst antal olika sorters chillis. Och allt ackompanjeras av befolkningens leende vänlighet och landets färggranna kultur. På vår hemsida hittar du våra spännande resor till Mexiko. Vi har satt smman förslag för drömmar och inspiration - du kan antingen välja ett förslag precis som det är eller låta oss skräddarsy din egen perfekta resa!




TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: