-Vår styrka har alltid varit våra skräddarsydda resor och genom vår nya ägare, Jysk Rejsebureau, kan vi nu vässa vårt program ytterligare och nå ut till en bredare målgrupp. Vårt utbud utökas och vi kan arrangera mer specifika program på plats. I dagsläget har vi 18 destinationer och vi lanserar ytterligare 10 nya resmål under 2018, berättar Milla Limrell, marknadsansvarig på Winberg Travel.

- För våra resenärer innebär det att de nu får möjlighet att komma ännu närmare den lokala kulturen och lokalbefolkningen. Våra kunder söker genuina upplevelser och vi skapar specifika program som skräddarsys efter resenärernas önskemål, intresse, ålder och behov, fortsätter Milla Limrell.

För första gången lanserar Winberg Travel nu resor med möjlighet till volontärarbete och jordenruntresor som en ny reseform. Bland de tio nya destinationerna finns Ecuador och Galapagosöarna, Namibia, Japan, Marocko och Söderhavet med Cooköarna och Fiji.

Samtidigt lanseras nya äventyrskryssningar med möjlighet att exempelvis resa på en fem dagas båttur från Komodo till Lombok i Indonsien - på en traditionell indonesisk fiskebåt, åka husbåt bland de tropiska öarna Koh Kood och Koh Chang i Thailand, åka katamaran i Kubas ö-värld eller bo på en lyxig flytande resort, en så kallad liveboard, på Maldiverna.

Generationsresande och kryssningar är två trender som vuxit sig starka de senaste åren och Winberg Travel spår ingen avmattning:

-Efterfrågan på generationsresor har fördubblats hos oss under de senaste åren. 70 är det nya 50 och vi ser en växande kundgrupp där tre generationer vill göra äventyrsresor tillsammans. Det kan vara "Glamping" i Thailand, att åka på Road Trip i Costa Rica eller öluffa i Karibien, säger Milla Limrell.

Allt fler av resebolagets kunder har också upptäckt tjusningen med att kryssa. En reseform som ger möjlighet att uppleva flera olika platser under resan, utan att behöva packa resväskan flera gånger om.

I dagarna lanserade Winberg Travel en ny webbsida med 18 destinationer. 10 nya resmål tillkommer under 2018.

Om Winberg Travel
1969 blev Winberg Travel känt som en av Sveriges ledande arrangörer av högkvalitativa bussresor. År 1976 organiserade företaget den första kulturresan till Thailand och i dag skräddarsyr Winberg Travel resor till världen för både privatpersoner, grupper och företag. Winberg Travel har åtta anställda på kontoret i Eslöv norr om Malmö.
WT Pressrelease 10 nya destinationer
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: