Vi har nu gjort bokslut över förra årets absoluta storsäljare och kan konstatera att USA och Thailand är fortfarande våra absoluta toppval. I USA dominerar familjeresor till Florida, äventyrsresor med öluffning till Hawaii och skön, klassiks road trip utmed den amerikanska västkusten. Thailand är ju favoriten hos många svenskar och det märks verkligen. Men varför inte, finns det någon annan plats på jorden med fantastisk mat, storslagen natur, de vänligaste människorna, vita stränder, frodig djungel och klarblått hav. För att inte tala om den behagliga prisnivån.

Något förvånande kommer sedan riktigt långväga resmål som Nya Zeeland och Australien. Vi har haft en stadigt ökad förfrågan på just dessa två destinationer och med Karin & Annika som oslagbara experter skräddarsyr vi resor för alla smaker och plånböcker.

På plats nummer fem hittar vi ljuvliga Vietnam- med sin spännande historia, vackra natur och möjligheter till sol, bad och strand på många platser fortsätter Vietnam att väcka intresse hos oss.
Vidare hittar vi Sri Lanka, en plats som verkligen fått en renässans de senaste åren - nu säljer vi också golfresor hit förutom skräddarsydda resor med kultur, djur och sköna stränder. En av fördelarna med Sri Lanka är också att det passar som både sommar- som vinterresmål.

Sist men absolut inte minst på vår topp tio-lista kommer Seychellerna, Costa Rica och Bali. tre väldigt olika men lika fantastiska resmål. Seychellerna med världens vackraste stränder, Costa Rica med som otroliga biodiversitet och Bali - världens vänligaste plats med festivaler och gröna risfält. Man skall inte heller missa Giliöarna med några av de bästa dykplaster man kan hitta.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: