Sök
Sök
Rejseinterview

Reseintervju

Få inspiration från dessa reseintervjuer från både kunder och medarbetare - de har delat med sig av sina reseupplevelser från världens alla hörn.
Ecuador, Galapagos
den 16 mars 2019

Därför älskar jag Ecuador och Galápagos

Mette Marie, travel consultant i Aarhus, har bott och arbetat på Galápagos i en månad under 2007, då hon assisterade på Charles Darwins forskningsstation. Sedan dessa har hon återvänt tre gånger som reseledare och har även rest runt i Ecuador under en längre period. Vi har ställt henne fem frågor om det mångsidiga landet.
Läs mer
Camilla, Interview
den 12 mars 2019

Världen är bara alltför stor för att inte upplevas

Intervju med Camilla, som planerade att ett sabbatsår och idag arton månader senare ännu inte riktigt har hittat hem än…
Läs mer
Søren, Australien
den 12 februari 2019

Australien har aldrig gjort mig besviken

Du och Australien, vad är det med er två? Australien har aldrig gjort mig besviken. Landet har en storslagen natur, ett unikt djurliv och de australiska människorna är bara så tillmötesgående och hjälpsamma så att man helt enkelt inte har lust att någonsin resa därifrån igen.
Läs mer
Mo Interview
den 12 februari 2019

För mig handlar resan om alla sinnen

Intervju med Mo, som bland annat berättar om sin första "soloresa" efter sin skilsmässa och om hur kompromisser blir till goda reseråd...
Läs mer
Interview Andreas
den 15 januari 2019

Mitt hem är där jag har min packning!

Jag skulle bara kvickt ut och smaka lite på världen en gång i 2014. Nu är det fyra år sedan jag tog studenten och jag har ännu inte kommit igång med min utbildning men det ska vi få på plats det med – en dag. Under tiden och i gengäld så har jag lärt mig en massa om världen och livet, och om mig själv!
Läs mer
Line og famiien, Mexico
den 7 januari 2019

Jorden Runtresa med barnen

Line har rest jorden runt ihop med sin sambo och deras två barn. Vi har passat på att fråga henne lite om förberedelser, färdväg, fördelar, eventuella besvärligheter samt några goda tips när man reser ihop med barn.
Läs mer
Niels-Ole, Interview
den 11 november 2018

Vi reser aldrig utan ett öppet sinne

Intervju med Niels-Ole som berättar om hans och hustrun Gretes ryggsäcksresor – och om hur de kom igång med backpackingresandet i en förhållandevis hög ålder…
Läs mer
Liselotte Kahns, Interview
den 15 oktober 2018

Jag har rest på alla kontinenter utom Antarktis

Intervju med Liselotte, passionerad naturfotograf som tar varje tillfälle i akt att resa ut i världen för att uppleva naturen och möta nya kulturer.
Läs mer
Kryssningstips från Josefin
den 9 oktober 2018

Kryssningstips från Josefin

Josefin har arbetat på Winberg Travel i snart 4 år, förutom att hon skräddarsyr resor runt om i världen är hon företagets kryssningsexpert. Dels genom gedigen utbildning, dels genom egna erfarenheter och kryssningsäventyr. Vi passade på att intervjua henne för att se vad det är som lockar en kryssningsresenär.
Läs mer
Catrin i USA
den 23 augusti 2018

Catrins road trip i USA sommaren 2018

Catrin har precis gjort en lång road trip utmed USA:s västkust - San Francisco, Los Angels, San Diego, Monterey, nationalparker och sedan in i Nevada med både glitter i Las Vegas och helikoptertur i Grand Canyon. Coachella och ett stopp i The Big Apple - New York hann de också med. Läs mer här.
Läs mer
Stefan og Charlotte, Rejseinterview
den 16 augusti 2018

Frihet, frihet, frihet...

Intervju med Charlotte och Stefan: ”När vi reser ut i världen och packar våra liv i ryggsäck så släpper vi taget om strukturer, planering och jäktig vardag och kan vara tillsammans som familj utan att bli störda. Det är värdefullt och något som många längtar efter.
Läs mer
Nya Zeeland
den 22 februari 2018

Australien och Nya Zeeland är bara så häftigt!

Lasse har gjort många resor ”down under”, till både Australien och Nya Zeeland Sammanlagt har det blivit till ett helt år i det två länderna som ligger på precis motsatt sida av jorden från Skandinavien sett. Han är tokig i naturen och kulturen och här har vi ställt honom fem frågor som alla går ut på att undersöka vad som gör de två länderna så unika att uppleva.
Läs mer
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: