Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
45 min.
Gratis föredrag
Vi börjar med att hitta några små smultronställen i San Francisco innan vi beger oss till de välkända vindistrikten omkring Napa och Sonoma. Vi fortsätter söderut till kusten med ett mysigt stopp i Carmel-by-the-sea som erbjuder en nästan sagolik vistelse bland kullerstensbelagda gator som kantas av gallerier och butiker. Såklart ser vi vackra kuststräckan längs Pacific Coastal Highway 1 på väg till vingårdarna runt Paso Robles och San Luis Obispo.

Till slut hamnar vi i Santa Barbara med sitt ståtliga missionshus från 1786 och en spännande arkitektur som skvallrar om spanska och mexikanska influenser på staden genom åren. Här kan vi strosa mellan vinprovsmakningsbutiker i stadens hjärta och äta en god middag på piren innan vi kör den sista korta sträckan till Los Angeles flygplats och reser hem.

Jag ser fram emot att få berätta om många små ställen längs vägen och varför man med fördel ska ta sin tid när man kör Highway 1 längs Kaliforniens kust. Vi ses virtuellt den 20 januari!

Anmälan till Webinarium

Status Datum Tidpunkt
Lediga platser 20-01-2022 kl. 18:00 Anmäl

Information

Plats
Detta är en virtuell resa vi gör online. Du kommer få en länk till webinariet i det bekräftelsemail som du får när du anmäler dig.
Läs mera om

Det finstilta

Finns det inga lediga platser sätts du på väntelista och får besked via mail när/om du fått plats.

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF