Sök
Sök
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Sri Lanka, Surf Camp
Maldiverne - Dhoni Cruise
sejltur på Maldiverne
Sri Lanka, Surf

Surf camp i Sri Lanka

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 995:-

Reslängd: Åtta dagar

Surf, sol och skoj! Lär dig att surfa på trevligt surf camp i Sri Lanka.

Stilla din längtan efter frisk luft, saltvatten och vågor. Det här är resan för dig som vill träffa en massa spännande människor med samma intresse som dig. Du bor vid vattnet och kan njuta av den exotiska stämningen. Villan har underbar utsikt, bra vibbar och de perfekta vågorna väntar precis utanför dörren. Detta är rätt plats att lära sig surfa och det faktum att vattnet är 28 grader varmt skadar inte ett dugg. Instruktörerna hjälper dig att snabbt förstå hur man rider på vågorna, medan personalen ser till att du trivs i lägret.

Detaljerad resplan

Dag 1: Ankomst till Sri Lanka
Du blir hämtad på flygplatsen och åker längs den magiska kusten till Ahangama, där lägret ligger. En rundtur arrangeras i lägerområdet och sedan kan du ta ett dopp i de kristallklara vågorna, slappna av under palmerna eller ta en promenad på området för att kolla in omgivningarna. Senare på kvällen hålls informationsmöte medan middag serveras.
Boende: Surf Camp. (F,M)

Dag 2: Introduktion och start
Vädret avgör hur du tillbringar dagen. Beroende på när vågorna är bäst börjar du med frukost och surfar efteråt, eller börjar med lite frukt och kaffe och äter sedan ordentlig frukost efter att ha surfat. På stranden delas alla resenärer upp i grupper baserade på kunskapsnivå och får sedan en varsin surfbräda att öva på. Först hålls en introduktion om utrustning och säkerhet och nybörjare får lära sig några grundprinciper i surfing på torra land, däribland paddling och ”popups”. Efter undervisningen kan du dröja kvar på stranden och öva lite mer, eller ta en upptäcktsfärd på ön.
Övernattning i surf camp (F,M)

Dag 3: Surfing och tid på egen hand
Ny dag, nya villkor. Du kanske känner dig lite mör i kroppen efter gårdagen, men det är inget en andra lektion inte kan bota! De närmaste timmarna ägnas åt att surfa. Efter lunch tillbringar du lite tid på egen hand och vi föreslår att du tar en tuk-tuk för att få uppleva vardagslivet omkring dig. Du kan även stanna kvar på stranden - med lite tur får du se sköldpaddor.
Boende: Surf camp. (F,M)

Dag 4: Surfing och utflykt till staden
Idag avgör tidvattnet om du ska äta tidig frukost och sedan surfa, eller vice versa. Förhoppningsvis känner du dig nu mer självsäker på brädan och i vågorna. Ju mer du övar desto snabbare blir du bättre och det finns alltid nya saker att lära sig. Om du har lust kan du följa med skaran som samlas för att ta några drinkar och uforska Mirissa. Det serveras ingen middag i lägret, men du kommer att gå till en av de lokala restaurangerna.
Boende: Surf camp. (F,M)

Dag 5: Tillbringa dagen precis som du önskar.
Vissa resenärer vill surfa hela dagarna, medan andra känner för att koppla av vid poolen då och då. Tillbringa dagen precis som du vill. Det finns många aktiviteter att utforska omkring lägret. Du kan besöka teplantager och tempel eller ta en ridtur i närområdet. Ett annat alternativ är att åka på valskådning, så får du förhoppningsvis se dessa fantastiska marina däggdjur. Middagen serveras som vanligt i lägret.
Boende: Surf camp. (F,M)

Dag 6: Surfing
Dagen är avsatt åt att surfa och det enda avbrottet är lunchen, samt möjligen en massage. Efter middagen kan det passa bra att kolla in nattlivet igen, antingen i Mirissa eller Hikkaduwa, där det finns gott om möjligheter till en lyckad utekväll.
Boende: Surf camp. (F,M)

Dag 7: Sista surfdagen
Idag är den sista dagen du kan ägna åt att surfa och utveckla din teknik i vågorna. Vid det här laget känner du dig antagligen lite tryggare, fångar fler vågor och blir inte trött lika snabbt. Du har nu en god förståelse för vad surfing handlar om, både i teorin och praktiken. Allt du behöver nu är mer tid i vattnet, för att träna och bli ännu bättre.
Boende: Surf camp. (F,M)

Dag 8: Avresa från Surf Camp
Dags att checka ut. Äventyret är över om du inte, likt många andra, bokar in ytterligare en vecka. Du har möjlighet att bo i lägret så länge du vill, fram till att du ska resa vidare i världen, eller flyga hem till Sverige.
Boende: Surf camp. (F,M)

Övernattningar:
Sju nätter på surf camp, antingen sovsal eller i dubbelrum.
Fem dagar med surflektioner

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS: Programmet kan komma att ändras. Klimatförhållanden kan också leda till förändringar i programmet.


Kommentarer

Transfer till lägret från Colombos flygplats ingår i priset vid ankomst på måndagar

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 6 995:-


Kommentarer till pris


Gruppstorlek

Max sex deltagare

Svårighetsgrad

Lätt
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel reserverar sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: