Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
På Winberg Travel skräddarsyr vi gruppresor i Sverige. Så oavsett om du skall göra en studieresa, företagsresa eller resa med familjen hjälper vi dig att planera och boka din gruppresa.

Se ett urval av våra gruppresor i Sverige är nedan.

Se alla gruppresor runtom i världen här

VANDRING MED GUIDE

Vandring på Skogskyrkogården - ett UNESCO:s världsarv

Följ med och vandra i Skogskyrkogårdens gröna täppa - ett UNESCO:s världsarv. Här möter vi arkitekterna Gunnar och ser deras mästerverk i ett unikt landskap; som ett rum fyllt med arkitektur och konst.
Läs mer
1 dag
ÅRET OM
från 250,-

Vandring - Riddarholmen & Gamla Stan

Följ med och gör en stadsvandring bland Stockholms äldsta delar tillsammans med Winberg Travel och auktoriserad Stockholmsguide. Vi vandrar bland kungliga begravningsplatser, adelspalats och ett gammalt riksdagshus.
Läs mer
1 dag
ÅRET OM
från 250,-

Vandring runt Edsviken

Njut av en vandring runt historiska Edsviken i trevligt sällskap. Vi vandrar i behaglig takt de 25 vackra kilometerna runt Edsviken genom Sollentuna, Danderyd och Solna. På stigar, vägar och villagator förbi slott och vikingaborgar - genom Upplands kulturlandskap och historiska områden.
Läs mer
1 dag
från 250,-

Vandring i Hagaparken - slott & ruiner

Följ med och upplev England, Frankrike och Italien i Stockholm tillsammans med Winberg Travel och Stefan - auktoriserad Stockholmsguide. En skön vandring i Hagaparken med upplevelser både för kropp och själ.
Läs mer
1 dag
ÅRET OM
från 250,-

Roslagsleden - etapp 1

Följ med och gå första delen av klassiska Roslagsleden. En vacker 15 kilometersvandring genom längs vikingavägar genom skog, förbi sjöar och över ängar och hagar. Vi vandrar i behaglig takt de 15 vackra kilometerna från Danderyd till Karby Gård i Täby.
Läs mer
1 dag
från 250,-

Saltsjöbadens salta stänk

Följ med och vandra i Saltsjöbaden; Stockholms egna Trouville tillkom 1889 på initiativ av K.A Wallenberg och Ernst Thiel, vars idé var att skapa en exklusiv villa- och badort vid Östersjökusten nära Stockholm.
Läs mer
1 dag
ÅRET OM
från 400,-

Travel consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss.

Ida Gunnerlind

Ida Gunnerlind

Travel Consultant

idgu|wt.se
Karin Svensson

Karin Svensson

Travel Consultant

kasv|wt.se
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF