Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
1 dag
Exkl. flyg
Nya priser på väg
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Utforska Koh Phangan på två hjul på en utflykt som är skräddarsydd för familjer. Du kommer långt från turiststråken och cyklar i enkel terräng, långt ut på landsbygden längs de vackraste miljöerna på ön.Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Cykelutflykt
Du blir upphämtad på ditt hotell mellan 8.30 och 09.30. Efter en kort genomgång får du en cykel och utrustning. Därefter ger ni er av på en 13 km lång cykeltur. Utflykten är utformad så att du cyklar på lugna vägar och stigar. På vägen äter du lunch och kan vila benen lite innan du är tillbaka vid 14.00.

Kommentarer

Barn över 1 år kan delta på utflykten.
1-3 år får en barnsits bak på cykeln
4-6 år får en cykelvagn
7-9 år får en barncykel
Barn över 10 år får en cykel som är anpassad efter deras längd
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är och om man reser med barn. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan upplevelsen ändras?

Du kan kombinera våra utflykter och upplevelser precis som du önskar med övernattningar och transfers. Just denna upplevelse är en av våra favoriter. Bara meddela oss vad du har för önskemål så sitter vi redo att hjälpa dig skräddarsy din resa exakt som du vill ha den.

juni - september

I priset ingår

  • 1 x lunch, vatten och frukt
  • Upphämtning på hotell på utvalda platser på ön (tillägg kan förekomma)
  • Cykel och hjälm

I priset ingår inte

  • Flyg
  • Rese- och avbeställningsförsäkring
  • Transporter och utflykter som ej omnämns i programmet
  • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
  • Visum
  • Dricks

Kommentarer till pris

Frånpriset är räknat på resa under lågsäsong. Väljer man att resa i högsäsong, t.ex. under jul och nyår är priset högre. Priset är också avhängigt av platstillgång

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Resjsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF