Golfen i Thailand är känd för att vara bland den bästa i världen. Mest känt är kanske Jomtien/Pattaya med sina mängder av högklassiga och välskötta golfbanor. I Hua Hin lever man det goda livet med sol, bad, shopping och kan spela på ”svenskbanan” Black Mountain och ta en pad thai eller pytt i panna i den fina restaurangen efteråt. Man skall inte heller missa ett göra en kombinationsresa i norr till Chiang Mai och Chiang Rai med natur, kultur och läckra golfbanor – en upplevelse för både kropp och själ.

Visa 1 upplevelser

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Thailand

Vores centre hjælper dig, når du er afsted.

Servicecenter, Chiang Mai, Nordthailand

Norra Thailand, Chiang Mai

Winberg Travels servicecenter Chiang Mai hittar man vid ingången till Eco Resort. Här finns våra engelsktalande serviceguider redo att redo att svara på frågor och dela med sig av sina lokalkunskaper så du kan få ut det där lilla extra av din resa här i Thailand.

Läs mer

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Resjsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på: