Sök
Sök
Longtail boat - utflykter i Thailand

Thailand med svensk reseledare

Winberg Travel erbjuder rundresor med svensk reseledare till Thailand.

På våra rundresor med svensk reseledare får du en inblick i landets intressanta och annorlunda kulturen och kan uppleva land och natur helt tätt inpå.

Du får spännande upplevelser som hade varit svåra att få på samma tid med samma intensitet. Gruppstorleken är mellan 10-20 personer.

Se alla rundresor med svensk reseledare här
1 resultat
Med svensk reseledare
Från: 29 950:-
Black Mountain, Hua Hin, Thailand

Golfresa Thailand - nya datum kommer

Med svensk reseledare: Välkommen till Hua Hin! Följ med på vår golfresa i Hua Hin - Härligt golfspel på några av Thailands bästa golfbanor, hotell precis vid stranden som ligger lite söder om Hua Hins centrum. Självklart äter vi god thaimat på lokala restauranger - med på resan är Johan Hjulström, mångårig Thailandsvän och kunnig guide. Vi spelar på "svenskbanan" Black Mountain såväl som på Banyan - kanske Hua Hins bästa bana just nu. Nya Sea Pine med sin linkskänsla och så klassiska Springfield och Palm Hills. Önskar ni förlänga semester eller kanske tjuvstarta resan? Vi har förslag till er om ni vill stanna kvar eller komma tidigare till Thailand eller närliggande länder om ni vill göra en längre resa. Kontakta oss för en offert!

Reslängd: 13 dagar

TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: