Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2022-2023 Läs mer här!
Upp till 1 månad
Inklusive flyg och bagage
Från 8 450:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
Res runt i Thailand i din egen takt. Oavsett om du reser som backpacker eller glampacker är det skönt att ha en lugn start på resan med flyg, hämtning på flygplatsen och två nätter på hotell inne i Bangkok förbokat och klart.

Vi hjälper även till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, till exempel att minimera transfertid, ordna med bra mellanlandningar, flygbolagens allianser, stop-over-möjligheter, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Thailand här
Läs mer om Thailand här

Bästa reseperiod

Du kan besöka Thailand året runt, men bästa perioden är mellan november och mars, då det är torrt och temperaturen är behaglig. Ta med en varm tröja eftersom det kan bli svalt på kvällarna i de nordligaste och bergiga regionerna som Chiang Mai, Mae Hong Son och Nan. I april och maj är hettan överväldigande och temperaturen kan gå ända upp till 40 grader. Regnperioden varar från juni till oktober, och augusti-september är i allmänhet de regnigaste månaderna. Tänk på att vädret kan skilja sig mellan öst- och västkusten. Den bästa perioden att besöka östkusten är mellan maj till oktober. Västkusten är däremot bäst mellan oktober och april.

Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien Dag 2: Ankomst och transfer till ditt hostel, Chamberlain, centralt beläget inne i Bangkok nära floden och Chinatown. Dag 3:Bangkok
Du har hela dagen på dig att urforska Bangkok på. Bangkok är själva hjärtat i Thailand. Här finns genuin asiatisk stämning, billig shopping, trevliga restauranger och ett hektiskt nattliv. Vi rekommenderar varmt en spännande kvällspromenad i China Town där du kan utforska både området och det rika och överraskande köket.
Dag 3:Ut på vidare äventyr
Fortsätt din resa i Thailand på egen hand. Du kan stanna kvar på fastlandet, åka vidare ut på någon av landets paradisöar eller åka till upp till norra delarna av landet med regnskog, trekking och äventyr. Vi på Winberg Travel kan hjälpa dig att boka fler hotellnätter eller skräddarsy resten av din resa.

Övernattningar

Två nätter på budgethotell
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

året om

Packlista

 • Kläder för väder
 • Regnkappa eller poncho
 • Badkläder & handduk
 • Minst ett par stadiga skor
 • Hatt, solkräm & myggspray

I priset ingår

 • Flyg Skandinavien- Bangkok t/r (inklusive bagage)
 • Transfer från flygplatsen till hostel i Bangkok
 • Två nätter på hostel

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter och transporter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Gouda vars reseförsäkringar täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Servicecentre i Thailand

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Thailand, Bangkok

Winberg Travels Servicecenter Bangkok hittar man i lobbyn på Jysk Resjsebureaus fina backpackerhotell New Road Guesthouse. Här sitter våra danska kollegors serviceguider redo att svara på frågor och dela med sig av sin omfattande erfarenhet av resor och fjärran länder så du kan få ut det där lilla extra av din resa i Asien.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF