Sök
Sök
Thailand
Koh Kood, Thailand
Chiang Mai, Thailand
Andaman snorkel discovery, Thailand
Longtail boat1, Thailand
Klongtur, Bangkok
Grand Palace, Bangkok

På egen hand – Thailand

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Reslängd: Upp till 1 månad

Thailand är vidsträckt och erbjuder de vackraste stränderna, spännande kulturella upplevelser och ett oförglömligt och beroendeframkallande kök. Thailand smyger sig in under huden på resenärer i alla åldrar!

Boka dina flygbiljetter till Thailand genom Winberg Travel och få massor av kunskap och erfarenhet på köpet. Våra kreativa och beresta resekonsulter är redo att dela med sig av sina upplevelser om bland annat backpacking i och runt Thailand. De kan arrangera din semester så att flygbiljetter, utflykter och boende helt motsvarar din drömresa till Thailand.

Resekonsulterna kan även hjälpa till med sådant som är viktigt för en lyckad resa, t. ex. att minimera transfertid, ordna bra mellanlandningar och flygbolag, barnrabatter, sittplatser på planet och mycket annat.

Läs mer om Thailand här.

Praktisk information om Thailand.

Väder

Du kan besöka Thailand året runt, men bästa perioden är mellan november och mars, då det är torrt och temperaturen är behaglig. Ta med en varm tröja eftersom det kan bli svalt på kvällarna i de nordligaste och bergiga regionerna som Chiang Mai, Mae Hong Son och Nan. I april och maj är hettan överväldigande och temperaturen kan gå ända upp till 40 grader.
Regnperioden varar från juni till oktober, och augusti-september är i allmänhet de regnigaste månaderna. Tänk på att vädret kan skilja sig mellan öst- och västkusten. Den bästa perioden att besöka östkusten är mellan maj till oktober. Västkusten är däremot bäst mellan oktober och april.

Våra rekommendationer om när det är bäst att resa i Thailand baseras på hur klimatet har varit föregående år. Vädret i Thailand kan vara mycket ombytligt och oförutsägbart och därför är våra rekommendationer endast vägledande.

Se fler resor till Thailand här

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 7 995:-Priserna är beroende av när du reser, antal resande och om man reser med barn. Det kan variera dag från dag beroende på platssituationen på flyget och detta är anledningen till att det är ett ”frånpris”. Kontakta oss för en exakt offert för din resa.

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

I priset ingår

  • Flygbiljett Sverige - Bangkok t/r
  • Ankomstpaket (upphämtning på flygplatsen och två nätter på budgethotell i Bangkok)
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Vi reserverar oss för eventuella programändringar och tryckfel.

Tillvalsprodukter

FRÅN: 19 495:-
Cykel, Vietnam,

Cykeltur från Vietnam till Thailand

På cykel genom Vietnam, Kambodja och Thailand – från Ho Chi Minh City via Mekong Delta och Angkor Wats tempel till Thailands stränder.

Reslängd: 14 dagar
FRÅN: 575:-
Cykeltur på Koh Phangan

Cykeltur på Koh Phangan

Cykelturen är utformad så att alla i familjen kan vara med. Du cyklar på bra stigar genom det vackra landskapet, längs djungelvägar och besöker bland annat en marknad. Utflykten är lättsam och du cyklar längs lugna vägar med massor att titta på.

Reslängd: 1 dag
Koh Tao, Thailand

Dykkurs, Koh Tao

Koh Tao är ett paradis, både för personer som vill gå sin första dykkurs och erfarna dykare som vill utvecklas. Av alla ställen man kan dyka längs Thailands östkust är Koh Tao ett av de allra bästa.

Reslängd: 6 dagar
FRÅN: 7 215:-
Phuket Fitness Camp

Fitness Bootcamp på Phuket

På Fitness Bootcamp på soliga Phuket i Thailand får du en hälsosam och aktiv upplevelse där du kommer att träna med andra sportälskande människor från hela världen.

Reslängd: från 8 dagar
FRÅN: 17 525:-
Frivilligt arbejde i Sydthailand

Volontärarbete i södra Thailand

Delta i projekt i Sydthailand som fokuserar på att bevara miljön i och runt havet i området. Du kan till exempel undervisa de lokala barnen i engelska och samtidigt bidra med en förståelse för vikten att ta hand om miljön.

Reslängd: Från 15 dagar
FRÅN: 2 465:-
WFFT, Elephant, Thailand

Volontärarbete och Muay Thai, Thailand

Få en upplevelse för livet – bli volontär i Thailand. Som volontär kommer du lokalbefolkningen nära och gör samtidigt en enorm skillnad för det lokala samhället.

Reslängd: Vanligtvis sker arbetet under 2-8 veckor
Lake Explorer by night

Lake House Explorer - Husbåt

I husbåt på Khao Laem-sjön är du omgiven av ett dramatiskt landskap med regnskog och berg. Resan kombinerar aktiviteter med ren avslappning och är garanterad en upplevelse för livet.

Reslängd: Fyra dagar
FRÅN: 465:-
Grand Palace, Bangkok, Thailand

Upplevelser i Bangkok

Bangkok är själva hjärtat i Thailand. Här finns genuin asiatisk stämning, billig shopping, trevliga restauranger och ett hektiskt nattliv. Men det pågår även ett spännande och mindre välkänt liv bakom fasaden och turiststråken. Gå på upptäcktsfärd i staden där massor av spännande upplevelser väntar!

Reslängd: 1/2 - 1 dag
Andaman snorkel discovery, Thailand

Snorkling liveaboard i Andamanerhavet

Med hela tre dagar ombord den färgrika ”MV Reggae Queen” har du nu chansen att snorkla vid några av Thailands absolut bästa undervattensdestinationer. Koh Bon, Koh Tachai och Surin-öarna är helt unika och deras skönhet är helt fantastisk!

Reslängd: Fyra dagar
FRÅN: 3 955:-
Umphangs smukke vandfald

Umphang Trek

På denna spännande vandring i Umphang får du uppleva den vackra och frodiga djungeln, både från flodstranden och i gummibåt. Du kan även se fram emot att övernatta i en lokal by.

Reslängd: 6 dagar
FRÅN: 2 450:-
Rabeang Pasak Tree House, Thailand

Unik upplevelse i trädtopparna

Upplev din barndomsdröm och övernatta högt uppe bland trädtopparna. Du kommer otroligt nära naturen och de små byarna. En helt unik upplevelse långt från de vanliga turiststråken!

Reslängd: Tre dagar
Koh Lipe

Öluff i Koh Lipe National Park

Det här är resan för dig som drömmer om paradisöar med kritvita stränder omgivna av kristallklart vatten med massor av koraller och färgstarka fiskar! Du besöker Koh Lipe och flera av de närliggande öarna – några av södra Thailands allra vackraste!

Reslängd: 6 dagar
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: