Sök
Sök
Yosemite
Los Angeles
Trek_America
Las Vegas, USA
Las Vegas
Grand Canyon
Yosemite, USA
Golden Gate, San Francisco

En Speedy Gonzales i väst

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 650:-

Reslängd: 7 dagar

Besök västkustens två största städer och två största nationalparker, och tillbringa några spännande nätter i Las Vegas. På denna resa väntar dig en upplevelserik vecka i delstaterna Kalifornien, Arizona och Nevada.

På resan får du ta del av magnifika naturupplevelser i Yosemite och Grand Canyon. Sedan väntar en mängd festliga intryck i Las Vegas, sett från en limousin som åker upp och ner för The Strip. På denna resa, som startar i Los Angeles och slutar i San Francisco, kommer du på kort tid att få se västkustens höjdpunkter. Allt i en liten grupp unga människor från hela världen.
Om du vill ha mycket frihet men ändå lite ramar för din resa till USA är denna campingresa i minibuss den perfekta lösningen. Resan följer en fast rutt, men på de olika stoppen på vägen finns det olika aktiviteter att prova på. Det finns plats för max. 13 resenärer, 18–38 år. En reseledare följer med och hjälper er att organisera de praktiska sakerna längs vägen. På turen kommer huvudfokus att ligga på de vackra nationalparkerna i USA, och på de flesta ställen campar ni mitt i den fantastiska naturen.

Se våra andra fantastiska reseförslag för USA här

Väder

April–oktober.

Detaljerad resplan

Dag 1: Los Angeles – Coloradofloden
Efter en kort tur i Hollywood lämnar vi Los Angeles och kör genom Kalifornien till Arizona, med sin öken och kaktusar. Kvällen tillbringar vi vid Coloradofloden.

Dag 2: Grand Canyon
Idag får du besöka en av USA:s främsta nationalparker Grand Canyon. Du kommer säkert att få en helt ny förståelse för varför det kallas Grand Canyon. Du kan välja att utforska den till fots eller på en flygtur (ingår ej). Grand Canyon är en imponerande syn oavsett vinkel. Dagen slutar på kanten där vi ser solnedgången.

Dag 3–4: Las Vegas
Nästa stopp på vägen är Las Vegas. Du kommer garanterat att imponeras av Las Vegas glittrande och ljudliga spektakel på väg nedför The Strip i din limousin (ingår). Prova en av världens högsta åkattraktioner, Stratosphere. Du kan även ta en helikoptertur över The Strip eller spela bort natten i ett kasino.

Dag 5–6: Yosemite
Vi kör genom centrala Kalifornien mot Yosemite nationalpark. Här finns möjlighet att vandra eller cykla i vackra omgivningar med granitmonoliter och spektakulära vattenfall runtomkring dig. Håll utkik efter björnar och präriehundar som springer runt fritt. När solen går ner kan man vanligtvis höra deras yl mellan de stora tallarna. Yosemite är mycket populär bland naturälskare.

Dag 7: San Francisco
Vi kör västerut mot guldfeberns Kalifornien och avslutar resan med att åka över Golden Gate-bron till San Francisco, som många anser vara den häftigaste staden i USA. Turen avslutas runt 17.00. Det är möjligt att köpa till en övernattning genom Winberg Travel eller ta ett flyg samma kväll.

Övernattningar:
4 nätter i tält.
2 nätter på hostel/hotell.

Ta med en varm sovsäck. Observera att alla deltagare förväntas delta aktivt i den dagliga matlagningen och städningen, samt sätta upp och ta ner lägren.

F = Frukost, L = Lunch, M = Middag

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Resan går i minibuss och kommunikationen sker på engelska.

Målgrupp: Personer 18-38 år.

På vår hemsida har vi valt ut några av de bästa turerna i USA, men urvalet är mycket bredare. Kontakta din resesäljare om du har några önskemål utöver de turer som beskrivs här.

Resan går också i motsatt riktning.

Pris

Frånpris per person i del av dubbelrum

SEK 9 650:-


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Gruppstorlek

Max. 13 deltagare

Svårighetsgrad

Lätt

I priset ingår

  • Transport i minibuss
  • Guide
  • Inträde till nationalparker
  • 4 nätter i tält
  • 2 nätter på hostel/hotell
  • All campingutrustning (utom sovsäck)
  • Limousine-tur i Las Vegas
  • Massor av aktiviteter

I priset ingår inte

  • Mat och dryck (du betalar 10 USD per dag till en gemensam matkassa, så att gruppen kan köpa mat i tillsammans).
  • Dricks: det är god praxis i USA att ge guiden/chauffören dricks
Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel förbehåller sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: