Sök
Sök
Lej en minicamper med Jysk Rejsebureau i USA og Canada

Minihusbil i USA

Reslängd: Min. 6 dagar - max ? dagar

Njut av friheten i din egen takt, i en minihusbil runt USA. Den är lätt att köra och bränslesnål.

Att hyra en minihusbil är ett perfekt alternativ om du vill resa billigt på egen hand samt bo i USA:s vackra nationalparker och enkelt ta dig runt i storstäderna. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill och komma riktigt nära naturen. Du slipper också packa upp varje kväll när du trött och mättad på intryck och bara vill slappna av efter en lång dag på vägen.

En minihusbil är ett bekvämt sätt att resa för alla åldrar. Du kan spara mycket pengar genom att bo på campingplatser i städer och nationalparker. I många amerikanska städer kan du tillbringa natten i State Parks eller på en KOA-camping (Kampgrounds of America – KOA).

Du har möjlighet att hämta din minihusbil på ett ställe och återlämna på ett annat, för en envägsavgift. Du måste vara minst 21 år gammal för att hyra en minihusbil i USA.
Vi bokar inte minicamper separat utan bara ihop med din internationella flygbiljett.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för USA här

Väder

Hela året.

Detaljerad resplan

Det finns två modeller av minihusbil som rymmer 2 personer (Jucy Wavefarer) eller 4 personer (Jucy Trailblazer).

Ålder/körkort
Minimiåldern för hyra en minihusbil är 21 år. Till skillnad från vanliga biluthyrningar betalas inget tillägg för ungdomar under 25 år. Du måste visa upp ett pass, ett kreditkort och ett giltigt nationellt körkort för personbil när du hämtar fordonet. Det rekommenderas också att du tar med ett internationellt körkort för att undvika eventuella språkliga missförstånd.

Upphämtning/avlämning
Du kan inte hämta din minihusbil samma dag som du anländer i USA. Det är därför viktigt att du har bokat boende på hostel/hotell/motell den första natten.
Du kan hämta din husbil under hela veckan, förutom på söndagar och nationella helgdagar. Upphämtning måste ske mellan 13.00–15.00 och husbilen måste lämnas tillbaka senast 10.59.

Campingplatser
När du hyr din minihusbil får du en gratis lista över alla campingplatser i USA.

Planera din resa
USA är ett enormt land. Det är därför viktigt att du i förväg bestämmer vilka områden du vill besöka. Detta gäller framförallt när du hyr en minihusbil. Du måste förbetala det antal miles du förväntar dig att använda. Oanvända miles återbetalas ej. Du betalar dock ett högt pris för extra miles, om du kör längre än förväntat. Du kan skydda dig mot obehagliga överraskningar genom att köpa till paketet "Unlimited Mileage" eller paket med 100 och/eller 500 miles.

Körbegränsningar
Du kan köra minihusbil nästan överallt i USA och Kanada.

Uthyrningsstationer
Nedan kan du se upphämtnings-/avlämningsstäder i USA:
  • Los Angeles, Kalifornien
  • San Francisco, Kalifornien
  • Las Vegas, Nevada


-

OBS! Vi reserverar oss för ändringar utanför vår kontroll. Väder & vind kan också påverka programmet.

Kommentarer

Du kan hyra en minihusbil så länge du vill, det finns inga tidsrestriktioner.

Försäkringar
I hyran ingår full ansvars-, stöld- och kaskoförsäkring i samband med användning av husbilen. Försäkringen kräver dock att fordonet används i överensstämmelse med gällande riktlinjer. Du kommer att få en noggrann genomgång av vad du ska göra vid skador/olyckor när du hämtar din husbil.

Självrisk
Vid skada på fordonet eller vid stöld tillkommer en självrisk på 1500 USD. Det går dock att köpa försäkring utan självrisk. Man har nyligen infört en miljöavgift på 5 USD

Kilometer
Vanligtvis ingår det inte miles/kilometer i hyran. Du kan köpa till fria kilometer eller paket med 100 eller 500 miles. Detta måste förbeställas genom Winberg Travel. Alternativt kan du betala cirka 0,25 USD per mile (1,6 km) som du kör över dina dagliga miles. Extra miles/km kommer inte att återbetalas.

Standardutrustning
Automatväxellåda, luftkonditionering, farthållare, ABS-bromsar, servostyrning, musikanläggning, kylskåp, 2 kokplattor, DVD-spelare, Penthouse Roof Pod Bed, vattentank, etc.

Envägshyra
Det är möjligt att lämna din minihusbil på en annan plats än du hämtade den. Då tillkommer en avgift på 175 USD plus lokal skatt. Kontakta Winberg Travel för mer information.

Extra förare
Ingår i hyran.

Tilläggstjänster
Det är möjligt att köpa till följande tjänster:
  • Paket med 500 miles
  • Unlimited Mileage
  • Personligt paket (handdukar och sängkläder)
  • Provisionspaket (köksutrustning för 4 personer)
  • Campingstolar
  • GPS
  • Försäkring utan självrisk


Kontakta din resesäljare för mer information.

Pris


Kommentarer till pris

Priset ovan gäller per person med del i dubbelrum med flyg i ekonomiklass. Vill du flyga i Premium Economy, Business Class eller lägga till extradagar på egen hand kontakta oss för prisförslag och bokning.

Vill du göra denna resa men på andra datum kan vi skräddarsy en resa med samma innehåll men träning med engelsktalande pro på plats.

Du kan då också lägga till utflykter, reslängd eller byta hotell så resan blir exakt som du vill.

Kontakta en Travel Consultant på 0413-17050 och höra mer om priser

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi rättar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. utan Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Winberg Travel förbehåller sig för eventuella programändringar, prisändringar och tryckfel.


TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss: 0413-17050
Hitta oss på: