Trygghetsgaranti för dig som bokar resa för 2021-2022 Läs mer här!
15 dagar
Inklusive flyg och bagage
Från 32 950:-
Prisförslag Boka ett möte 0413-17050
En golfresa till Vietnam ger minnen för livet. Inte nog med att man här hittar mästerskapsbanor av högsta klass designade av golfens stora namn som Nick Faldo och Colin Montgomerie. Banorna är en njutning att spela både för hög- och låghandikapparen och håller en hög finish året om. Med ett skräddarsytt golfpaket ingår förbokad tee off, transfer till och från banan, caddy och delad golfbil. Hotell, flyg och utflykter & upplevelser läggs till allt efter önskemål.

Se alla våra andra fantastiska reseförslag för Vietnam här
Läs mer om Vietnam här

Bästa reseperiod

Du kan resa till Vietnam när som helst på året. Vädret skiljer sig mycket mellan de olika regionerna. I söder sträcker sig regnperioden från maj till november. Resten av året är en torrperiod med något högre temperaturer och högre luftfuktighet. I Ho Chi Minh-staden ligger temperaturen på omkring 30 grader året runt. I norr är vintern relativt kall från december till mars (ned till 10–15 grader i Hanoi). Under sommaren från maj till oktober är temperaturer över 30 grader och kraftiga men korta skyfall inte ovanliga.


Detaljerad resplan

Visa hela programmet
Dag 1: Avresa från Skandinavien
Vi bokar alltid reguljärflyg med alla dess fördelar – mer benutrymme, måltider och drinkar, möjlighet att få bonuspoäng. För den som har speciell diet får man kostnadsfritt beställa specialmat ombord på flyget. Under natten flyger ni mot Fjärran Östern och landar i Vietnam nästa morgon med ett flygbyte på vägen. Vietnam är 6 timmar före Skandinaviens tidszon på vintern och 5 timmar före på sommaren.
Dag 2: Ankomst – Saigon/Ho Chi Minh City
Ni landar i Saigon och möts av er guide & chaufför som kör er till ert hotell inne i själva staden. Ni kan nu vila efter resan - resten av dagen är på egen hand och ni har många restauranger och butiker nära hotellet. Vill ni se mer folkvimmel och myller rekommenderar vi ett besök vid Ben Than Market.
Dag 3: Song Be Golf Resort
Efter en tidig frukost hämtas ni för att spela resans första golfrunda - ni spelar 18 av 27 hål på Song Be Golf Resort, Vietnams första internationella mästerskapsbana. De olika slingorna är mycket distinkta och välskötta med mycket vatten och ondulerande fairways på Lotus och Palm Course, medan Desert Course är utmejslad som i ett ökenlandskap. (F)
Dag 4: Cu Chi tunnlar och Chinatown
Efter tidig frukost går färden sydväst till Cu Chi tunnlarna. Med sitt 30 kilometer långa invecklade system av tunnlar får ni en inblick hur det var under kriget. Ursprungligen byggda som försvar mot fransmännen men som även användes i kriget mot USA. Vill man kan man pröva att själv krypa i de trånga tunnlarna! Lunch serveras på en lokal restaurang. På eftermiddagen gör ni en tur i den delen av Saigon som kallas Chinatown - ni besöker Cha Tam Church, det imponerande Thien Hau Temple, Bin Thay Market och på vägen stannar ni även till vid ett litet Cao Dai tempel. (F,L)
Dag 5: Vietnam Golf Club
Dagens golfrunda spelar ni på Vietnam Golf Club. Banan är en av landets första banor och har numera 36 hål. West designades av Chen King Shih och East av Lee Trevino. Banorna är av parkbanekaraktär och mycket uppskattade för sin fina finish och vackra layout som smälter samman med det existerande landskapet. (F)
Dag 6: Mekong
Tidig morgon äter ni frukost och checkar ut från hotellet. Avfärd mot Cai Be – här byter ni transportmedel till båt och börjar utforska Mekongfloden – de nio drakarnas flod. Här möter ni ett av de mest tätbefolkade och bördigaste områdena på vår jord. Flytande marknader och flodens fruktträdgårdar tillhör höjdpunkterna under dagen i Mekongdeltat. Ni äter lunch vid en vacker indokinesisk villa – här serveras den traditionella ”elephant ear fish” och fortsätter sedan turen på floder och åker djupare in i själva deltat, under broar in i slingrande kanaler. Ni ser livet vid floden och traditionella hus byggda av trä och palmblad. Från Cai Lay fortsätter vi landvägen till Can Tho där ni bor i natt. (F,L)
Dag 7: Mekong – Saigon
Ännu en tidig morgon, frukost och så iväg för att uppleva den flytande marknaden Cairang på Haugiangfloden - ni passar på att kryssa vidare utmed några av de mindre kanalerna innan ni kliver av vid Ninkhieu piren för en promenad runt i Can Tho. Folklivet är stimmigt och spännande, vid floden finns marknader både för livsmedel och hantverk. Ni besöker också stadens kommersiella centrum såväl som K´Me pagodan innan ni åker tillbaka till Saigon igen. (F)
Dag 8: Long Thanh Golf Club - Phan Thiet
Ni hämtas efter frukost och spelar på Long Than Golf Club - designad av Ronald Fream. Banan har 36 hål och omges av risfält och det vackra vietnamesiskalandskapet. Banan ligger högt med vyer över både landskap och själva Saigon. Banan är välskött och lättspelad - en favorit både bland lokalbefolkningen och besökare. The Hill Course har kuperade fairways och stora ondulerade greener, varje hål omges av oljepalmer. The Lake Course är kanske lite knepigare med djupa bunkrar och många vattenhinder. Efter golfen åker ni ut mot kusten för att tillbringa några dagar med sol, sand och golf i Phan Thiet. (F)
Dag 9-13: Sol & bad i Phan Thiet
Det finns en liten strand i staden Phan Thiet men det är till Mui Ne strax utanför själva staden man åker till för att njuta sin badsemester. Mui Nei har en livlig huvudgata och långa, mjuka sanddyner. Här finns också en av Vietnams bästa golfbanor - Sea Links. Sea Links Golf & Country Club som är det senaste tillskottet av banor i södra Vietnam och som snabbt blivit en favorit bland besökande. Banan designades av Ronal Fream, inspirerad av skotska linksbanor men utan den karga kylan utan här kämpar man mot och med tropiska vindar. Banan är oerhört vacker med stora, öppna palmkantade fairways, mängder av knepiga bunkrar och andlösa panoramavyer över havet och Mui Ne Bukten. Här finns ett välutrustat klubbhus med pro shop, restaurang och omklädningsrum samt driving range och här spelar ni tre rundor. (F)
Dag 14: Phan Thiet - Ho Chi Minh City
Det finns gott tid att njuta av strand och hav innan det är dags att åka tillbaka till Ho Chi Minh City och påbörja resan hem till Skandinavien igen. (F)
Dag 15: Hemkomst Skandinavien

Övernattningar

Fem nätter på mellanklasshotell i Saigon
En natt på mellanklassshotell i Can Tho - Mekongdeltat
Sex nätter på mellanklasshotell nätter i Phan Thiet
Trygghetsgaranti

Information

Vad betyder frånpris?

Priset på en resa beror på i vilken period man reser, hur många man är, om man reser med barn och kan variera från dag till dag beroende på flygens platssituation. Priset du ser på denna resa är ett frånpris per person i delat dubbelrum. Kontakta oss för ett exakt pris på just din resa.

Vad är inkluderat?

Längre ner på sidan ser du vad som ingår och vad som inte ingår i priset på just denna resa.

Kan reseförslaget ändras?

Självklart - bara säg hur länge du vill vara borta, hur du vill bo, vilka utflykter du vill ha med etc. så är vi redo att ändra resan så den blir exakt som du drömmer om.

Avresedatum

Du kan boka denna resa med avresa den dag som passar dig bäst

november - april

I priset ingår

 • Avresa från Stockholm/Göteborg/Köpenhamn med reguljärflyg till Saigon t/r i ekonomiklass
 • Golfbag ingår som regel inte - hör med oss på Winberg Travel vad din fria bagagevikt är
 • Tolv övernattningar i dubbelrum inklusive frukost enligt nedan:
 • Fem nätter på mellanklasshotell i Saigon
 • En natt på mellanklassshotell i Can Tho - Mekongdeltat
 • Sex nätter på mellanklasshotell nätter i Phan Thiet
 • Sex greenfee för 18 hål inklusive caddy fee och transfer mellan hotell/golfbana t/r (transfers till golfbana ingår ej i Phan Thiet) - helgtillägg kan tillkomma vid spel på helg eller helgdagar
 • Alla utflykter och transporter enligt program
 • Egen engelsktalande lokalguide & chaufför under utflykter och transporter

I priset ingår inte

 • Rese- och avbeställningsförsäkring
 • Utflykter som ej omnämns i programmet
 • Måltider och dryck som ej omnämns i programmet
 • Golfbag på flyget - hör med oss på Winberg Travel vilken fri bagagevikt som ingår
 • Golfvagn/buggy
 • Visum
 • Dricks

Kommentarer till pris

Priset gäller för resor i lågsäsong med flyg i ekonomiklass och i mån av plats. Reser man andra tider på året ligger priserna högre, speciellt i högsäsong såsom jul och nyår eller om man bokar sin resa tätt inpå avresa. Ring oss på 0413-170 50 så ger vi dig en offert på exakt de datum du vill resa. Reseförslagen är tänkta som inspiration. Du kan alltid ändra hotellstandard, antal dagar och vilka utflykter du vill skall ingå. Vi skräddarsyr din resa så att den blir exakt som du tänkt dig.

Det finstilta

Winberg Travel skräddarsyr din resa helt efter dina egna önskemål. Just det här förslaget är en av våra favoriter - vi ändrar självklart till det så att det blir precis som du vill ha det! Vill du ändra reslängd, hotellstandard, flyga Business Class eller Premium Economy, göra om en gruppresa till en privat resa – säg bara till så ordnar vi det!

Vi bokar inte utflykter separat utan de skall ingå i ett paket eller bokas tillsammans med ett internationellt flyg. Vänligen observera att ni deltar i vandringar och utflykter på eget ansvar så det är viktigt att ni meddelar oss om ni har några tveksamheter och att ni har en bra reseförsäkring om något oförutsett skulle hända. Vi rekommenderar Europeiska ERV som täcker många aktiviteter utan extra kostnader.

Travel Consultants

Börja planera din reseupplevelse tillsammans med oss

Karin Svensson

Karin Svensson

Travel Consultant

kasv|wt.se

Servicecentre i Vietnam

Vi hjälper dig när du är ute och reser

Visit Beyond Vietnam

Vietnam

Winberg Travels samarbetspartner Go Beyond har sitt servicecenter på ett av våra favorithotell Quang Hiep Hotel i de gamla stadsdelarna nära Hoan Kiem Lake.

Läs mer

Kom på våra gratis resekvällar

Anmäl dig här
TILL SIDANS TOPP
Kontakta oss:
Hitta oss på:
Rejsegarantifonden
International Air Transport Association
Branschföreningen för landets resebyråer och researrangörer - SRF