Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Reseinspiration från oss på Winberg Travel

I detta nyhetsbrev har vi samlat inspiration och nyheter från en rad olika länder och platser.

Läs mer om vår spännande golfrundresa på Sri Lanka där du får Sri Lankas bästa golf i kombination med historia, natur & kultur och varma stränder - självklart med egen svensk golfguide. Missa inte vår rundresa på Nya Zeeland - perfekt för den som vill göra en road trip med svensk reseledare utan att behöva köra själv. Vi vill också tipsa om våra läckra resor till magiska Kuba!

Du kan också läsa om Catrins resa till USA med bra tips - Catrin är Travel Consultant hos oss och har precis rest runt i USA.


Läs mer om våra resor här!

Längtar du efter att resa till Nya Zeeland?

Vi har den perfekta rundresan från norr till syd med egen svensktalande reseledare. Avresa 17 januari 2019 - pris 57 950:-

För många är en resa till Nya Zeeland den absoluta drömresan - följ med oss på vår rundresa med natur, kultur och upplevelser! Väl omhändertagen av vår kunniga och skickliga reseledare får du all tänkbar hjälp och information och samtidigt en unik inblick i ett land och en kultur. Du kan njuta till fullo av din resa och uppleva ett av världens vackraste platser!


Läs mer om vår häftiga Nya Zeelandsresa

Golfresa Sri Lanka

Golfrundresa med golfguide - Avresa 12 februari 2019 - pris 37 950:-

Sri Lanka fortsätter att förtrolla oss - här finns inte bara vidsträckta orörda stränder, gröna skogar, djungel och ett överflöd av djurliv och upplevelser. Här finns också härliga golfbanor - minnen från brittiska dagar men även nya, fräscha banor. Följ med på vår golfresa på Sri Lanka!

På vår golfresa här på Sri Lanka följer naturligtvis en svensk reseledare & golfguide med för att göra resan så bekväm och skojig som det bara går!


Läs mer om vår golfrundresa till Sri Lanka

Magiska Kuba

Skräddarsytt, kör-själv, cykling, öluffning eller familjeresor! Vi bokar din resa helt efter dina önskemål!

En resa till Kuba tar dig med till en annan tid. Det är hotell National från 1930-talet med cigarrer och drinkar i bedagad, sober miljö. Det är 1950-talsbilar, blandat med taxibilar från 1970-tal och samtidigt en stark framtidstro. Upplev Kubas unika historia, natur och kultur - Kuba är upplevelsernas ö. Avsluta på någon av de fantastiska stränderna - enkla casa particulares eller läckra All Inclusive - vi skräddarsyr efter dina önskemål!


Läs mer om våra spännande resor till Kuba

Reseintervju

- Läs om Catrins coola road trip i USA

Catrin på Winbergs har nyligen kommit hem från en av sina absoluta drömresor! Vi har bett henne dela sina bästa upplevelser med oss som inspiration och underhållning.


Läs om Catrins coola road trip här

Boka ett möte

- och låt oss skräddarsy din resa

Vi skräddarsyr resor över hela världen exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal eller boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Vi har öppet vardagar 10-17 - Boka ett möte med oss - antingen på Stora Torg 17 i Eslöv eller på telefon. Maila in eller ring oss på 0413-170 50. Välkommen!


Boka ett möte

Nya resmål....

Söderhavet med Winberg Travel

Drömmer du om Söderhavet och få uppleva några av världens vackraste stränder & laguner så är Cooköarna något för dig.

Rarotonga och Aitutaki är några av Söderhavets finaste platser med strand, hav och fantastiska människor - här kan du kan bada, sola, snorkla bland koraller och leva Robinsonliv.


Cooköarna