Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Costa Rica med Winberg Travel

Costa Rica - ekoturism på riktigt

Costa Rica är ett perfekt resmål för dig som älskar natur, äventyr och upplevelser blandat med strandliv och vänliga människor. Här är landet som lever upp till namnet ekoturism - här kommer du nära det unika djur- och naturlivet Costa Rica är så känt för.


Läs mer om våra resor till Costa Rica här!

Det bästa Costa Rica har ett erbjuda i en och samma resa

Vi bokar det bästa av det bästa åt dig!

Utforska imponerande nationalparker och se Costa Ricas unika djur och fåglar. Du besöker Tortuguero National Park, Arenalvulkanen och Monteverdes regnskog. Resan avslutas vid den lummiga nationalparken Manuel Antonio på sköna stränder.


Det bästa av Costa Rica

Backpacking i Costa Rica

Upplev Costa Rica på egen hand i egen takt

Res som backpacker i Costa Rica i egen takt. Vi bokar flyg och två nätter på ett enklare hotell i Costa Ricas huvudstad San José åt dig. Sedan fortsätter äventyret i Costa Rica på egen hand.


Läs mer om backpacking i Costa Rica

Glamping Costa Rica

Följ med på lyxcamping och naturäventyr

Njut av att sova i lyxiga tält och trähyddor högt upp i regnskogens träd i kombination med mer traditionella hotell. Upplev äventyret och se det fascinerande djurlivet i Corcovado National Park, njut av den okända ön Isla Chiquita och paradisön Isla Tortuga.


Läs om glamping i Costa Rica här

Road trip med familjen

Familjevänlig road trip i Costa Rica

Ha friheten att åka bil runt Costa Rica med besök i några av landets mest kända nationalparker. Njut av unika djur- och naturupplevelser, du kan t. ex. besöka Tortuguero nationalpark och området runt Arenalvulkanen. Resan avslutas med en härlig badsemester i strandstaden Flamingo och vid nationalparken Manuel Antonio med både djungel och strand.Läs mer om road trip & familjeäventyr

Lediga jobb hos Winberg Travel

- känner du någon som skulle passa in?

Hos oss på Winberg Travel skräddarsyr vi varje resa från grunden - helt efter våra kunders önskemål. Vi söker nu två inspirerande och skickliga kollegor till vårt kontor i Eslöv. Några som inte bara kan, utan även älskar att sälja resor och äventyr. Några som även klarar av att ha full kontroll över flygbokningar, försäkringar, hotell, bilhyra - ja allt som ingår i en resa.


Lediga jobb

Resebrev från Costa Rica

Läs om Kristinas resa

Costa Rica är ett perfekt resmål för dig som älskar djur och vacker natur, ekoturism, vänliga människor och mycket, mycket mer. Här finns vackra stränder, levande vulkaner som Arenal och tropisk djungel. Landet har gott om aktiviteter som får adrenalinet att pumpa och är även berikat med en fantastiskt frodig och färgstark natur, liksom ett rikt djurliv.


Resebrev