Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

USA - här finns något för alla

Drömmer du om landet i väst?

En roadtrip i magnifika nationalparker, vinprovning i Napa Valley, ö-luff på Hawaii och storstad i New York är bara en del av vad denna unika och kontrastfyllda rundresa i USA bjuder på.

USA är fullt av kontraster och därför är en rundresa till flera stater en spännande upplevelse både kulturellt och när det gäller naturen. Du får se vulkaner, stränder, björnar, storstäder, valar, Route 66, vingårdar och mycket mer.

Din resa börjar i Las Vegas, där du kan strosa ner för The Strip och utforska national- och statsparkerna utanför staden. Härifrån tar du Route 66 mot Yosemite. Här kan du förvänta dig fantastiska djur-och naturupplevelser bland vattenfall och stora sequoiaträd. Nästa stopp på din roadtrip är Napa Valley, där du har gott om tid att besöka områdets många vingårdar och smaka på det goda vinet. På väg till San Francisco kan du stanna till vid Muir Woods National Monument, där du kan vandra bland de stora redwood-träden. Vid ankomsten till San Francisco, kan du ta dig till centrum där ditt hotell ligger, och njuta av några dagar i en av världens mest charmiga städer. Från San Francisco flyger du vidare till Maui. Här har du hyrbil och lägenhetshotell i Kihei i fem dagar. Det ger dig gott om tid att utforska ön på egen hand och åka på dagsutflykter till bland annat Hana och Haleakala nationalpark. Från Maui flyger du till Oahu, där du kan koppla av på Waikiki Beach eller utforska ön med lokalbuss. Sista stoppet på resan är New York, där fyra dagar har avsatts för att ge dig ut på upptäcktsfärd i staden.

Rundturen kan förlängas med extra övernattningar och du kan köpa till turer och upplevelser, som helikoptertur över Grand Canyon, valsafari på Hawaii eller gospelföreställning i New York.

Det är också möjligt att ändra rutten om du t. ex. vill se fler eller andra öar på Hawaii, vandra i Yellowstone nationalpark, uppleva söderns charm eller jazzmusik i New Orleans m.m.


Läs mer här!

USA - här finns något för alla

Road trip eller äventyr i Florida?

USA är möjligheternas land - och det stämmer verkligen! Ta dig tid att uppleva den fantastiska mångfalden. USA är så mycket mer än hamburgerkedjor, bilar och skyskrapor. Här finns några av världens mest imponerande naturupplevelser. Allt från Floridas unika träskmarker Everglades till Alaskas karga vildmark. Från Kaliforniens gigantiska redwoodträd till Grand Canyons hisnande djup. Här finns Hawaiis säregna och mytomspunna öar med vulkaner, sköldpaddor och vita stränder.

Åk på den ultimata bilresan i Florida. Här får du uppleva det fantastiska djurlivet, moderna städer, de bästa boendena samt massor av vackra stränder och underhållande nöjesparker. Eller gör en road trip bland USA:s otroliga nationalparker med storslagna upplevelser i bland annat Redwood, Yosemite, Death Valley, Grand Canyon, Monument Valley, Arches, Capitol Reef, Bryce Canyon, Grand Teton och Yellowstone.


Låt dig inspireras här!

Nya Zeeland

Följ med på vår rundresa 16 januari!

Nya Zeeland bjuder på en uppsjö av fantastiska natur- och äventyrsupplevelser. Här kan du ge dig ut på vandring i både regnskog och glaciärområden, uppleva gejsrar och vulkaner, paddla kajak och simma med delfiner samt hoppa bungyjump och åka forsränning. Nya Zeeland är ett spännande resmål för äventyrslystna resenärer i alla åldrar.

Följ med på vår rundresa med svensk reseledare som avgår den 16:e januari 2020! Att göra en rundresa i Nya Zeeland är som att bläddra i en exklusiv bilderbok, runt varje hörn väntar en ny högblank sida med andlöst vackra vyer och de mest dramatiska landskap - från djupa skogar, spegelblanka sjöar med kristallklart vatten till fjordar och långa vita stränder.

Kia Ora - välkommen till Nya Zeeland!


Följ med till Nya Zeeland

Australien

Det sällsamma landet Down Under

Australien - landet Down Under och det stora äventyret! Sofistikerade storstäder som Melbourne, outbackäventyr i Alice Springs och magiska Uluru, Stora Barriärrevet och läckra, vackra Sydney. Glöm inte den förtrollande västkusten med mysiga Perth och UNESCO:s världsarv Shark Bay!

Vi skräddarsyr din resa oavsett om du vill köra din egen husbil utmed östkusten från Sydney upp till regnskogen i norr eller flyga in till den röda mitten av landet och uppleva aboriginernas heliga platser. Västkusten är fortfarande ett ganska outforskat äventyr med fantastiska korallrev och milslånga stränder, vingårdar, flodkryssningar och stjärnklara nätter. You'll come a-Waltzing Matilda, with me..


Australien i ett nötskal

Thailand - allt man kan önska

Det är svårt att hitta en plats på jorden med så mycket vackert på ett och samma ställe. Thailand har oändligt vackra stränder, världens godaste mat, fascinerande kultur och vidunderligt vacker natur. Och det är till och med varmt när det regnar...

Vi har tagit fram massor av kul och spännande förslag till Thailand. Allt från läckra villor på sköna öardär hela, tjocka släkten får plats till coola äventyr för dig som längtar efter upplevelser och spänning på semestern.


Läs mer våra resor till Thailand

Kryssningsvisning 30 juni

Följ med och se MSC Meraviglia

Tillsammans med MSC bjuder vi in till en spännande kryssningsvisningslördag 30 juni i Köpenhamn. Vi gör visningen mellan kl 10:45 – ca 15:00 och fartyget ligger vid Oceankaj i Köpenhamn. Vi bjuds på bubbel och tilltugg för att avsluta med en trevlig lunch!


Anmäl dig här!

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar!


Boka ett möte