Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Kanada - äventyr & upplevelser

Dröm, planera - boka!

Äntligen kan vi presentera Kanada - ett spännande och kul resmål för äventyrslystna i alla åldrar. Vi presenterar förslag till skräddarsydda resor på vår hemsida - låt dig inspireras och sedan skräddarsyr vi just din drömresa till det vackra landet i Nordamerika. Kanada är världens näst största land och hela 240 gånger större än Sverige. Spännande storstäder som Toronto och Vancouver lockar. På sommaren är Kanada perfekt för vandringar, cykeläventyr, fiske, forsränning och upplevelser i natursköna och orörd natur. Vintertid kan man här uppleva den mest fantastiska skidåkning i välkända orter som Jasper och Banff.


Kanada - massor med inspiration

Road trip i västra Kanada

Djur, natur & nationalparker

Upplev de fascinerande landskapen och kulturen i västra Kanada! Låt oss skräddarsy en road trip där du besöker du de vackraste städerna som Vancouver och Victoria och de imponerande nationalparkerna Banff, Jasper och Yoho. Sen fortsätter du utmed den karga kusten med små, mysiga städer och massor av kultur på Vancouver Island innan du återvänder tillbaka till Sverige igen.

Här får du djur- och naturupplevelser maximerade blandat med lite storstadsupplevelser. Vancouver ligger högt på mångas "bucket list" och är med sin atmosfär och vackra omgivningar en klar favorit. Att sedan kombinera med en road trip är mångas idé om en perfekt semester så varför inte pröva du med!


Läs mer om västra Kanada här

Familjeresa i Kanada

Kortare transporter - mer äventyr

Gör en familjeresa till västra Kanada med sin storslagna natur och sköna äventyr.!

Vi har tagit fram ett reseförslag där man sitter mindre tid bakom ratten för att istället ha tid till att njuta av Kanadas fantastiska nationalparker och djurliv. Här bjuds på den vackraste naturen i provinserna British Columbia och Alberta. Resan startar med de imponerande nationalparkerna Banff, Yoho och Jasper. Man åker sedan vidare till Wells Gray där man kan se både björn och fantastiska vattenfall. Härifrån går färden vidare på den gamla guldgrävarvägen till Whistler där massor av äventyr väntar. Resan avslutas med lite storstadssemester i mysiga Vancouver.


Läs mer om vår familjeresa i västra Kanada

Stora Kanadaresan

Stora upplevelser i ett stort land

En road trip på 21 dagar som bjuder på fantastisk natur, vildmarksupplevelser och mysiga små städer i British Columbia och Alberta.

Du reser genom Rocky Mountains – Banff, Jasper och Yoho) och åker gör den fantastiska Inside Passage med båt till Vancouver Island. En klassisk färd med otroligt vacker natur som startar i Vancouver och tar dig österut genom Okanagan Valley och Glacier National Park till världsberömda nationalparkerna Banff och Jasper. Via Mount Robson, Wells Gray Provinsional Park och Cariboo-regionen åker du så norrut till Stilla havskusten. Härifrån åker du den spektakulära Inside Passage med båt till Vancouver Island. Föröver ligger British Columbias charmiga huvudstad Victoria och du avslutar sedan din rundresa med en färjetur tillbaka till Vancouver. Vilket äventyr!


Boka din resa här

Road trip i östra Kanada

Se Ontario och Quebecs enastående nationalparker, spännande storstäder, mäktiga Niagarafallen och tusentals sjöar, vattendrag och vackra öar.

Startpunkten för detta förslag på en 17-dagars road trip i östra Kanada är Toronto. Väger leder sedan vidare mot de fantastiska nationalparkerna norröver. Efter ett stopp i huvudstaden Ottawa går färden vidare m0t Quebecs nationalparker där stillheten och naturen står i skarp kontrast mot de pulserande storstäderna. Nu leder vägen söderut genom Quebec City, Montreal och Kingston för att till slut nå fram till de spektakulära Niagarafallen.


Läs mer om östra Kanada här

Nyfiken på Namibia?

Delta i vårt webinarium om Namibia 21 mars!

Nyfiken på Namibia - passa på att delta i vårt webinarium den 21 mars klockan 18.30 och få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse. Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande & intressanta platser och delar gärna med oss av intryck och erfarenheter från våra resor.


Anmäl dig här!

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar! Välkommen!


Boka ett möte