Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Drömmer du om sommarresan?

Bali & Gili Air - perfekt på sommaren!

Besök några av Fjärran Österns vackraste platser med äventyr, utflykter, natur och kultur. Speciellt Bali - Gudarnas Ö - är perfekt till sommaren. Vi hjälper dig att skräddarsy just din önskeresa till denna magiska del av världen. Vi har tagit fram ett förslag för familjen som vill uppleva och se sig om samtidigt som man har tid att ta det lugnt och njuta av sol, vita stränder och kanske det blåaste vattnet i hela världen på lilla Gili Air.

Boka före 28/2 2019 och få 1000:- per person i rabatt!

Boka ett möte med oss eller ring 0413-170 50 så hjälper vi dig att skräddarsy just din resa - låt dig inspireras av resorna nedan.


Familjeresa Bali & Gili Air - 1000:- i rabatt

Skräddarsydd rundresa Bali

Natur, kultur och sköna stränder

Låt oss skräddarsy din egen rundresa på Bali. Vi har gjort ett förslag där du vandrar bland vackra risterrasser, upplever den berömda balinesiska barongdansen samt njuter av spännande gallerier och bra restauranger i kulturstaden Ubud.

Du gör också en båtutflykt ut till den vackra ön Nusa Lembongan och däremellan finns det gott om tid att slappa och att njuta av strandlivet.


Läs mer om Bali och få ett offertförslag här!

Komodoöarna

Hur spännande är inte det här?

Vi har många spännande tilläggspaket man kan boka för sin Baliresa. Den skanske mest spännande av dem alla är en expedition till Komodoöarna för att se de imponerande och lite skrämmande komodovaranerna. Många ser detta möte som höjdpunkten på resan. Med det sagt bidrar mycket annat till att göra upplevelsen minnesvärd, inte minst livet ombord på båten, öns fantastiska natur och det vilda djurlivet.

Från Bali flyger du till Flores och åker därifrån med båt till underbara Rinca och ögruppen Komodo. Dessutom besöker du härliga Pink Beach, där du har chans att snorkla och kika på färgglada fiskar och koraller under ytan.


Komodovaraner - boka ett tilläggspaket här!

Golf på Bali

Boka ditt golfpaket med oss på Winberg Travel

En golfsemester och golfrundresa på Bali kombinerar det absolut bästa av alla världar. En spännande och vacker destination med stränder, läckra hotell, utflykter & kultur kombinerat med några av de absolut finaste golfbanorna i Asien!

Några nätter vid Jimbarans vita stränder och golf på New Kuta och Bali Golf & Country Club - sedan natur- och kulturupplevelser som vandringar i Ubud, cykling bland risfält, SPA-upplevelser och god mat. Du fortsätter njuta på Nusa Duas stränder med lyx på Mèlia Bali och ännu en golfrunda! Den som en gång njutit av Balis gästfrihet och vackra natur längtar sedan alltid tillbaka...


Boka ditt golfpaket här

Bali, Java & husbåt på Borneo

Äventyr i Indonesien

Denna rundresa tar dig genom Bali och Javas kulturskatter och fantastiska natur. Sedan väntar en oförglömlig tur med husbåt längs med slingrande floder i Kalimantan - indonesiska Borneo.
Bali är lika exotiskt som namnet antyder. På denna lilla indonesiska ö upptäcker du det bästa av Balis kultur, natur och stränder.

I Yogyakarta får du uppleva de vackra Borobudur-templen innan resan tar dig till de vackra månlandskapen vid berget Bromo. Området räknas till ett av de vackraste i Indonesien. Den absoluta höjdpunkten på resan väntar dig nu i form av djungel och en tur med husbåt i Tanjung Puting nationalpark, där du kommer otroligt nära de vilda orangutangerna och livet i djungeln. Turen avslutas i Kuta som är världsberömt för surfing och shopping.


Dröm, planera & boka här!

Dröm dig bort till ännu fler öar!

Delta i vårt webinar om Hawaii 21 februari!

Nyfiken på Hawaii - passa på att delta i vårt webinar den 21 februari klockan 18.30 och få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse. Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande & intressanta platser och delar gärna med oss av intryck och erfarenheter från våra resor.


Anmäl dig här!

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar! Välkommen!


Boka ett möte