Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

USA bortom allfartsvägarna

Gör en resa i USA "off the beaten track"!

USA till sommaren eller kanske lite utanför högsäsong för att få de absolut bästa priserna?

Vi hjälper dig att boka din resa till USA och hitta äventyr "off the beaten track" i någon av landets 50 delstater som alla på sitt sätt ger möjlighet till stora och annorlunda äventyr!

Boka ett möte med oss eller ring 0413-170 50 så hjälper vi vi dig att skräddarsy just din resa - låt dig inspireras av resorna nedan.


Surfa in på vår hemsida och dröm dig bort

Yellowstone & Klippiga Bergen i husbil

Frånpris inkluderar 3 800 kilometer, försäkringar och all utrustning för 2 personer SEK 13 795:- Barnpris från SEK 6 595:-

I detta 16 dagar långa reseförslag kör du husbil från Denver och kan sen åka söderut mot de vackra nationalparkerna i Utah eller norrut mot imponerande Yellowstone och historiska Mount Rushmore.

Det passar perfekt att hyra en husbil när du reser i Nordamerika. Du har friheten att resa i din egen takt, stanna precis var du vill och komma riktigt nära naturen. Du slipper också packa upp varje kväll när du trött och bara vill smälta dagens intryck och slappna av efter en dag av äventyr. Husbil är ett bekvämt sätt att resa oavsett om man är själv, två eller hela familjen.


Läs mer om och få ett offertförslag här!

Route 66

Main Street of America

Klassiska Route 66, även känd som "Main Street of America" eller "Mother Road" har i årtionden varit den främsta vägen till västra USA för pionjärer, drömmare, desperata och en hel generation av nyfikna turister. 1950-talet var Route 66:s glansdagar med tusentals bilar som körde västerut på jakt efter den absoluta friheten. Hotell, motell, bensinstationer och restauranger dök upp överallt längs den klassiska vägen, och vid många av dessa finns nostalgiska monument, som har bevarats precis som de var på femtiotalet.

Route 66 är som gjord för en bilresa. Turen korsar tre tidszoner och de åtta delstaterna Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona och Kalifornien.


Läs mer om Route 66 här

Ö-luffa på Hawaii

Vi har resor för alla plånböcker

Besök Hawaiis vackraste och mest intressanta öar; Big Island, Oahu & Kauai.

Du börjar din resa på Big Island, där du kan snorkla eller dyka med mantarockor, vandra i Hawaii Volcanoes Nationalpark och se havssköldpaddor på den mörka sanden vid Punalauu Beach. Nästa ö är Oahu, där du kan njuta av stranden vid Waikiki Beach, åka på valskådning, uppleva historiska Pearl Harbor eller surfa på norra delen av ön. Det sista stoppet är det tropiska paradiset Kauai. Här väntar dig vackra stränder, vandringsleder i Waimea Canyon, kajakturer i Hanalei Bay och Jurassic Parks vackra vattenfall.


Inspireras av Hawaii här

New England med det lilla extra

Ännu ett spännande resmål

Utforska New Englands charm, fantastiska landskap och historiska platser på denna roadtrip. Vi har valt att krydda resan med besök till Finger Lakes, Adirondack Mountains och Niagarafallen för att ge turen lite extra och mer kontrastfyllda upplevelser. Utforska charmiga städer och vandra i några av New Englands vackraste parker. Följ Bostons historiska Freedom Trail, njut av naturen vid Cape Cod, lär dig mer om häxjakten i Salem 1692 och avsluta resan i Buffalo med de imponerande Niagarafallen.


Läs mer om resan här

Vill du höra mer om Hawaii?

Välkommen till vårt webinar 21 februari!

Nyfiken på Hawaii - passa på att delta i vårt webinar den 21 februari klockan 18.30 och få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse. Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande & intressanta platser och delar gärna med oss av intryck och erfarenheter från våra resor.


Anmäl dig här!

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar! Välkommen!


Boka ett möte