Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Seychellernas paradisöar

Vi gör verklighet av drömmarna!

Seychellerna är verkligen drömmen om paradiset och man ser framför sig vita stränder, klarblått vatten och ultralyxiga hotell eller hur?

Och visst är det så, men vad många inte vet om är att Seychellerna är också äventyr, skön stämning med musik, marknader och väldigt plånboksvänliga pensionat och familjehotell där man kan laga sin egen mat och få en drömresa för en rimlig penning.

Vi kan plocka fram guldkornen till just din resa, vi har tips om just den där speciella stranden och vet vilka hotell som är bäst. Du drömmer, vi planerar tillsammans och sedan bokar vi upp din egen skräddarsydda resa till Seychellerna!


Dröm, planera, boka

Fly & Drive Mauritius

Upplev ett annorlunda Mauritius

Mauritius är inte bara sol, bad och strand - här finns fantastisk natur och spännande hotell undangömda i den grönskande tropiska naturen. Vi har tagit fram ett "Fly & Drive" program som ger besökaren möjlighet att utforska ett lite annorlunda Mauritius!

Ön bjuder också på naturupplevelser såsom Chamarel där man beser den vackra flerfärgade sanden med imponerande vattenfall i omgivningarna. I den vackra botaniska trädgården Pamplemousses finns de berömda näckrosorna. Packa gärna en picknickkorg och njut av omgivningarna.


Läs mer om Fly & Drive Mauritius här

Maldiverna - över 1000 öar

Här finns en ö för alla plånböcker!

Maldiverna är en grupp andlöst vackra atoller i Indiska oceanen - över 1000 små korallöar som till större delen är obebodda. Maldiverna bjuder traditionellt på en utpräglad solsemester i en paradismiljö med kritvita sandstränder och turkost vatten, men passar också perfekt för vattenaktiviteter som dykning, snorkling eller segling.

Vi har massor med förslag på lyx, ultralyx och barfotalyx. Varför inte en lite mer aktiv drömsemester där man bor på liveboard? Eller en skön kombination med safari och äventyr på Sri Lanka? Vill man verkligen ta det lugnt med familjen eller varför inte ett kompisgäng så bokar vi läckra semestrar där man bor i egen villa på ön Dhiffushi. Vi hjälper dig att skräddarsy just din resa till Maldiverna!


Maldiverna - inte bara en dröm...

Golf på Mauritius

Boka ditt golfpaket med oss på Winberg Travel

En golfsemester på Mauritius är ett minne för livet. Mauritius passar lika bra för den som vill spela golf varje dag och bo vid golfbanan som den som vill kombinera några golfrundor med utflykter och sköna bad.

Många hotell har sina egna golfbanor med klubbhus och proshop. Tamarina är ett 4* boutiquehotell med en egen mästerskapsbana vi varmt rekommenderar. Några av de absolut bästa är Le Paradis och Shangri La:s Le Touessrok Golf Course. Constance Belle Mare Plage har två mästerskapsbanor; Legends och Links och Heritage Awali och Heritage Le Telfair delar på vackra Heritage Golf Club på den södra delen av ön. Den kanske mest spektakulära banan är “Ile aux Cerfs Golf Course” som ligger på en egen tropisk ö, omgiven av kritvita stränder och med en fond av grönklädda berg - kan det bli vackrare?


Boka ditt golfpaket här

Öluffa i Söderhavet

Paradisöarna Rarotonga & Aitutaki

Drömmer du om Söderhavet och få uppleva några av världens vackraste stränder och laguner så är Cooköarna något för dig. Rarotonga och Aitutaki har några av Söderhavets vackraste stränder där du kan bada, sola, snorkla bland koraller och leva Robinsonliv.

Besök Punanga Nui Market och smaka dig igenom lokala delikatesser som Iki – marinerad fisk i kokosmjölk. På söndagen sätter man på sig sina finkläder och går i kyrkan – att sjunga vackra psalmer på en gudstjänst i Söderhavet är en upplevelse för livet. Har man tur blir man inbjuden till kyrkkaffe efteråt också. Hyr en cykel eller bil och utforska Rarotongas många stränder och trevliga små samhällen. Man kan också vandra på en vandringsled tvärs över ön med en lokalguide och lära sig allt om öns spännande historia och lokala kultur. Överallt möts man av vänliga människor och vackra vyer. Kia Orana - välkommen till Söderhavet!


Boka drömresan här!

Dröm dig bort till ännu fler öar!

Delta i vårt webinar Nya Zeeland 14 mars

Nyfiken på Nya Zeeland - passa på att delta i vårt webinar den 14 mars klockan 18.30 och få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse. Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande & intressanta platser och delar gärna med oss av intryck och erfarenheter från våra resor.


Anmäl dig här!

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar! Välkommen!


Boka ett möte