Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Resekvällar & webinarier

Låt oss inspirera dig!

Få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse – kom på någon våra spännande resekvällar!

Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande och intressanta platser. På våra resekvällar och webinarier håller vi föredrag, visar bilder och delar med oss av intryck och erfarenheter från våra resor. Alla våra resekvällar är gratis men antal platser är begränsade så anmäl dig gärna så tidigt som möjligt. Varmt välkommen!


Boka din plats redan nu!

Nya Zeeland

Resekväll i Eslöv 4 april

Vi upplever Nya Zeelands fantastiska natur och kultur samtidigt som vi förflyttar oss i behaglig takt från Auckland ner till huvudstaden Wellington med stopp i Hobbiton för att uppleva lite av Sagan om Ringen, Rotorua med sina varma källor och Art Decostaden Napier.
Från huvudstaden Wellington tar vi färjan över till Sydön och har några sköna dagar i nationalparken Abel Tasman innan vi via vingårdar och vackra kuststräckor anländer till Christchurch - med tåg till alper & glaciärer och sedan avslutning i södra hemisfärens kanske mysigaste stad; Queenstown! Vi njuter av natur och atmosfär och avslutar resan med en magisk båttur ut i Doubtful Sound.

Jag visar bilder och berättar utifrån mina egna resor och ”road trips” runt på Nya Zeeland. Jag ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att få sin bästa Nya Zeelandsresa skräddarsydd. Jag gläder mig åt en skojig resekväll – varmt välkomna!

Med vänlig hälsning
Karin


Anmäl dig till vår resekväll om Nya Zeeland här

Costa Rica

Resekväll i Eslöv 4 april

Costa Rica är det ultimata platsen för dig som älskar natur, trevliga människor men framför allt rice and beans!

Här kan man se och komma riktigt nära vilt djurliv, man kan maxa adrenalinet med zip line, river rafting, surfing och klättring och man kan bara chilla med en god drink vid stranden.
Landet är säkert, håller bra standard på boende och hotell. Man kan välja att bila själv, boka ett program med transfers eller släppa sargen och hoppa på en gruppresa och bo ”hemma hos” mitt i djungeln. Jag måste säga att detta är en klar favorit!

Jag har rest runt i landet och upplevt äventyr och kan tipsa om de bästa utflykterna. Jag ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till Costa Rica. Våra resekvällar med föredrag om Costa Rica är helt gratis - det är först till kvarn som gäller så anmäl dig här med en gång för att säkra en plats! Jag gläder mig åt en kul resekväll – varmt välkomna!

Med vänlig hälsning
Kristina


Anmäl dig till vår resekväll om Costa Rica

Mauritius

Resekväll i Eslöv 9 maj

Följ med på en resa till den gästvänliga ön i Indiska Oceanen och se platser bortom sandstränder och golfbanor.

Vi bjuds på kultur, natur, vackra vyer och god mat och dryck. Från norr till söder möter vi gästvänliga människor som tar emot oss med ett leende.

Jag visar bilder och berättar utifrån mina egna resor runt på Mauritius. Jag ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att få sin bästa skräddarsydda resa till Mauritius.
Jag ser fram emot en trevlig resekväll – varmt välkomna!

Med vänlig hälsning
Dusica


Boka din resekväll med Mauritius här

USA

Resekväll i Eslöv 9 maj

Landets slogan, ”USA är möjligheternas land”, håller vad den lovar. Ta dig tid att uppleva den fantastiska mångfalden. USA är nämligen mycket mer än hamburgerkedjor, bilar och skyskrapor. Här finns några av världens mest imponerande naturupplevelser. Allt från Floridas unika träskmarker Everglades till Alaskas karga vildmark. Hawaiis säregna och mytomspunna öar med vulkaner, sköldpaddor och vita stränder. Från Kaliforniens gigantiska redwoodträd till Grand Canyons hisnande djup.

Välkommen till vår resekväll om USA. Jag har rest runt i landet och upplevt äventyr och kan tipsa om de bästa utflykterna. Jag ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att skräddarsy sin bästa resa till USA. Våra resekvällar med föredrag om USA är helt gratis - det är först till kvarn som gäller så anmäl dig här med en gång för att säkra en plats! Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning
Janne


Boka din plats till vår resekväll om USA

Nyfiken på Namibia?

Delta i vårt webinarium om Namibia i morgon den 21 mars!

Nyfiken på Namibia - passa på att delta i vårt webinarium den 21 mars klockan 18.30 och få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse. Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande & intressanta platser och delar gärna med oss!


Anmäl dig här!

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar! Välkommen!


Boka ett möte