Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Resekvällar, webinarier & kryssningsvisningar

Nyfiken på resor?

Få råd, tips, idéer eller bara en kul upplevelse – kom på någon av våra spännande resekvällar.

Vi på Winberg Travel reser kontinuerligt runt i världen för att uppleva och utforska spännande och intressanta platser. På våra resekvällar håller vi föredrag, visar bilder och delar med oss av intryck och erfarenheter från våra resor. Vi har också webinarier för dig som hellre sitter hemma och blir inspirerad.

Är du nyfiken på kryssningar rekommenderar vi speciellt resekvällen med Hurtigruten och våra två kryssningsvisningar nu i maj och juni.

VARMT VÄLKOMMEN!


Läs mer här!

Mauritius & USA

Resekväll i Eslöv 9 maj

Följ med på en resa till den gästvänliga ön i Indiska Oceanen och se platser bortom sandstränder och golfbanor tillsammans med Dusica. Hon visar bilder och berättar utifrån sina egna resor runt på Mauritius. Hon ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att få sin bästa skräddarsydda resa till Mauritius.

Janne har rest mycket runt i USA och tycker att landets slogan, ”USA är möjligheternas land”, håller vad den lovar. Han guidar runt bland den fantastiska mångfalden - USA är nämligen mycket mer än hamburgerkedjor, bilar och skyskrapor. Här finns några av världens mest imponerande naturupplevelser. Allt från Floridas unika träskmarker Everglades till Alaskas karga vildmark. Hawaiis säregna och mytomspunna öar med vulkaner, sköldpaddor och vita stränder. Från Kaliforniens gigantiska redwoodträd till Grand Canyons hisnande djup.

Anmäl dig till ett eller båda av föredragen som hålls den 9 maj på vårt kontor i Eslöv!


Kom på vår resekväll 9 maj i Eslöv!



Webinarier i vår

Hawaii & Nya Zeeland

Vi på Winberg Travel delar gärna med oss av våra reseupplevelser och håller föredrag som du även kan lyssna på hemma vid skrivbordet eller i din favoritfåtölj. Våra webinarier kan följas på dator, tablet eller smartphone - smart eller hur!?

Den 29 maj gör vi drömresan till Hawaii och öarna Oahu, Maui, Kauai samt Big island – med lite tur hinner vi även en sväng till lilla Molokai’i också! Milla har precis kommit hem från ytterligare en resa där och har massor med färska tips och förslag på kul resor till Hawaiis vackra öar.

Den 5 juni åker vi så till Nya Zeeland som bjuder på naturupplevelser och äventyr i världsklass – här finns något för alla! Milla visar bilder och berättar utifrån sina egna resor och ”road trips” runt på Nya Zeeland. Hon ger också tips och förslag om hur, när och var man reser för att få sin bästa Nya Zeelandsresa skräddarsydd.



Anmäl dig till våra webinarier här!

Kryssningsvisning 25 maj

Följ med och se MSC Poesia

Tillsammans med MSC bjuder vi in till en spännande kryssningsvisningslördag 25 maj i Köpenhamn. Vi gör visningen mellan kl 10:45 – ca 15:00 och fartyget ligger vid Oceankaj i Köpenhamn. Vi bjuds på bubbel och tilltugg för att avsluta med en trevlig lunch!


Anmäl dig här till kryssningsvisning MSC Poesia!

Kryssningsvisning 30 juni

Följ med och se MSC Meraviglia

Den 30 juni är det så dags för fartygsvisning igen och denna gång ser vi MSC Meraviglia som också ligger ivd Oceankaj i Köpenhamn. Vi gör även denna gång visningen mellan kl 10:45 – ca 15:00 och bjuds på bubbel och tilltugg för att avsluta med en trevlig lunch!


Anmäl dig här till kryssningsvisning MSC Meraviglia!