Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Längtar du efter att uppleva mer av världen?

Vi skräddarsyr ditt äventyr!

Är du en av dem som tröttnat på knappval och sega hemsidor, kryptiska resevillkor och desperationen som uppstår när man får problem och försöker ringa internetresebyrån. Då kanske en resebyrå med personlig service och levande människor som svarar i telefon är ett alternativ?

Winberg Travel grundades redan 1969. Vi skräddarsyr resor för äventyrslystna i alla åldrar – allt från tågresor, rundresor, trekking & vandringar, cykeläventyr, kultur- och naturupplevelser, kryssningspaket, golf- och rundresor med svensk guide och mycket mer. Vi bokar även studieresor samt grupp- och konferensresor till skolor, företag och föreningar över hela landet.

Vi delar även med oss av våra egna resor och upplevelser på resekvällar i Eslöv, Stockholm och Malmö samt webinarier. Självklart är våra resekvällar gratis och vi bjuder på förfriskningar. Glöm bara inte att anmäla dig via vår hemsida, ta gärna med kompisen som aldrig rest med oss förut!


Skräddarsydda äventyr

Aktiva äventyr på Nya Zeeland

Upplev Nya Zeeland med alla sinnen

Nya Zeeland är inte bara fantastisk natur och spännande kultur. Det är också ett paradis för dig som tycker om äventyr - de häftigaste upplevelserna väntar! I detta reseförslag får du möjlighet att testa forsränning, rapellera, paddla kajak, vandra på en av landets vackraste vandringsleder, flyga i helikopter och landa på en glaciär, uppleva den exceptionella naturen vid Mount Cook och åka båt i de vackraste fjordarna.

Resan börjar på Nordön i Auckland och du njuter av äventyren längs vägen; Tongariro National Park, Waitomogrottorna, och Wellington. Vidare till Sydön och Abel Tasman National Park, Kaikora, Franz Josef med sina glaciärer, Wanaka, Milford Sound och avslutning i den mysigaste av Nya Zeelands städer; Queenstown. Vi bokar boende och upplevelser åt dig längs vägen, så du behöver inte tänka på något annat än att se fram emot vad dagen erbjuder!

Missa inte heller vår resekväll i Stockholm den 30 oktober. Självklart är det gratis men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida! https://bit.ly/2P8Nrn8


Aktiva äventyr på Nya Zeeland

Äventyr i Namibia

Boka ditt livs road trip med oss

Vi har skräddarsytt en road trip runt i Namibia som ger minnen för livet. Namibia är inte som något annat land i Afrika - här lyser solen klarare, färgerna är starkare och naturen mer trolsk än någon annanstans.

Du kör en egen jeep med tält på taket - varvar med hotell några nätter då och då men huvuddelen av resan bor du under stjärnorna nära djur och natur. Stora och små upplevelser med allt från Sanfolkets klickspråk till Sossusvleis majestätiska dyner. Namibia är ett säkert land att resa i med vänliga människor och vidunderlig natur.

Vill du inte köra själv men ändå njuta av stora upplevelser har vi vår egen rundresa med svensk guide den 17 januari. Vi har också avresor i mindre grupper med engelsktalande guide året om.

Missa inte heller vår resekväll i Stockholm den 30 oktober. Självklart är det gratis men glöm inte att anmäla dig på vår hemsida! https://bit.ly/2P8Nrn8


Namibia - ditt nästa äventyr!?!

Kuba på två hjul

Upplev Kuba på nära håll

Upplev det västra Kuba på två hjul genom gröna dalar, lokala tobaksfarmar och otroliga stengrottor. Från storstad till storslagen natur.

Du får en mjuklandning i Havanna med en heldag att utforska stadens historiska gator och moderna butiker. Låt dig hälsas välkommen med salsamusik, rom, cigarrer och den sköna stämningen.

Din cykelresa tar sin början i det natursköna Viñales Valley i Pinar del Río. Området är känt för sina många tobaksplantager. Härifrån fortsätter turen genom omväxlande landskap på öns västra del. Via små cykelstigar kommer du bland annat ända fram till kusten och får doppa tårna i den Mexikanska Golfen, se hundratals orkidéer i Soroa och uppleva äkta ekoturism i Las Terrazas.
Du fortsätter till Trinidad, den otroligt charmiga staden som även är ett UNESCO:s världsarv och avsluta din semester med lite avkoppling på sköna stränder.


Kuba på två hjul

Transsibiriska järnvägen

Vilket äventyr!

Vem har inte drömt om att resa med Transsibiriska järnvägen, att färdas över stäpper, genom städer och byar längs de oändliga vidderna och somna till rälsens taktfasta dunkande. Möt massor av nya människor och gör resornas resa!

Transsibiriska vägen mellan Moskva och Vladivostok är den ursprungliga vägen som korsar världens största land från väst till öst. Resan omfattar 9289 kilometer och du passerar åtta tidszoner längs vägen. Efter Irkutsk och Bajkalsjön fortsätter tåget genom östra Sibirien, där du upplever ett autentiskt, rått Ryssland. Härifrån far du med färja till Sakaiminato i Japan. Kontrasten i att komma från Ryssland till toppmoderna Japan är enorm. Därefter reser du ensam med ditt japanska tågpass och avslutar denna fantastiska resa med två övernattningar i Tokyo.
Naturligtvis kan resan också göras omvänt - från Tokyo till Moskva. Låter det spännande? Ring till oss så berättar vi mer!


Transsibiriska järnvägen

Resekväll i Eslöv 7 november

Kom och lyssna på föredrag om Japan!

Ikväll berättar Sandra om klassiska städer och platser, ger tips och idéer om t.ex om traditionella Ryokan, de varma källorna (Onsen) och sumobrottning. Hon berättar också om våra olika reseförslag Japan och hoppas kunna inspirera er alla! Våra resekvällar med föredrag är helt gratis - det är först till kvarn som gäller så anmäl dig med en gång!


Anmäl dig här till vår resekväll om Japan

Resekväll i Eslöv 7 november

Kom och lyssna på föredrag om Kanada!

Nyfiken på Kanada? Ida har bott där och berättar om några av de underbara upplevelser som väntar där. Toronto i östra delen av landet, nära Niagarafallen och de franska delarna av Kanada, är en verklig världsstad som är väl värt ett besök. Men det är i västra Kanada man hittar de mest hisnande vyerna och ett fantastiskt djurliv – allt ifrån björnar till valar verkar trivas här!


Anmäl dig här till vår resekväll om Kanada