Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Spännande sommarresor

Massor med tips och inspiration

Har ni inte hunnit boka sommarsemestern ännu? Eller inte kommit fram till var ni vill åka?
Lugn, vi har massor med kul och annorlunda sommarresor att erbjuda. Vill man ha tropiska stränder med sol och turkosblått vatten föreslår vi Malaysias östkust. Längtar man efter de stora äventyren med djur och kultur så kanske en "road trip" i norra Australien är ett alternativ? Hawaii är aldrig fel eller kanske storstadsäventyr i New York och Washington? Vi har något för alla!


Surfa in på vår fina hemsida!

Australien på sommaren

Natur, kultur & vita stränder

De flesta vill helst resa under vinterhalvåret, då det är sommar i Australien. Men detta sammanfaller inte alltid med vardagslivet, arbete och skola. Lyckligtvis är norra Australien faktiskt bäst att besöka under vårt sommarhalvår. Vägarna är framkomliga, och dagarna är fina och torra.

Upptäck norra Australien och häpna över hur mycket området har att erbjuda. Se Kakadu nationalpark, upplev Arnhem Land med en aborigine, simma med knölvalar, utforska den fantastiska naturen i 4WD på Sunshine Coast, njut av de vackra stränderna och världens äldsta regnskog vid Cape Tribulation och snorkla på Great Barrier Reef.


Dröm dig till Australien

Ö-luffa i Malaysia

Upptäck östra Malaysias pärlor

Älskar du också tanken om att öluffa bland tropiska paradisöar? Då har vi din nästa sommarsemester klar- öluffa runt bland östra Malaysias paradisöar; Perhentian, Lang Tengah och Redang!

Du behöver bara koncentrera dig på att packa badkläder, solskyddsfaktor och snorklingsutrustning, så står de malaysiska öarna redo med underbar snorkling bland sköldpaddor och färgglada fiskar. Som om inte det vore nog ligger områdets finaste stränder här. Vi har också lagt in ett par dagar i läckra, coola, multikulturella Kuala Lumpur med en kul sightseeingtur till fots.


Sommarresa till Malaysia

USA - New England

Se USA:s kanske charmigaste platser!

Utforska New Englands charm, fantastiska landskap och historiska platser på denna roadtrip. Vi har valt att krydda resan med besök till Finger Lakes, Adirondack Mountains och Niagarafallen för att ge turen lite extra och mer kontrastfyllda upplevelser.

På denna bilsemester får du uppleva enastående natur och det finns gott om möjligheter att utforska charmiga städer och vandra i några av New Englands vackraste parker. Följ Bostons historiska Freedom Trail, njut av naturen vid Cape Cod, lär dig mer om häxjakten i Salem 1692.

Gå längs stränderna i Maine, vandra i White Mountains och se det vackra landskapet i Green Mountains i Vermont. I Adirondack Mountains har du en vacker utsikt från din lodge vid Lake Placid. Se även den vackra naturen i Finger Lakes innan du avslutar resan i Buffalo med de imponerande Niagarafallen. Allt som allt är detta en klockren roadtrip för alla som uppskattar vacker natur, små mysiga samhällen, karga kustlinjer och spännande städer. Boendena är särskilt utvalda av Winberg Travels USA-experter och är en blandning mellan lodges, resorter, hotell och B&B med god stämning och bra lägen.


Kom närmare charmiga New England

Thailand på sommaren är aldrig fel

Sommaren i Thailand kallas den gröna säsongen. Vissa delar får en del regn och vissa andra är det absolut bästa tiden att resa till; som Koh Samui och Koh Phangan. Men oavsett årstid är Thailand är ett härligt land att semestra i. Öarna bjuder på vita stränder, snorklingsutflykter i det klara vattnet och en riktig paradiskänsla - helt perfekt för avslappning.

Vi har skräddarsytt en sommarresa som blandar avslappning under palmer på kritvita stränder med möjligheten att ge sig ut på en cykelutflykt på Koh Phangan. Du får naturligtvis även ett par dagar i den fantastiska storstaden Bangkok.


Läs mer om sommarresor till Thailand här