Se nyhetsbrevet i webbläsaren
 

Stora rundresan i USA

Kalifornien, Hawaii och New York

En roadtrip i magnifika nationalparker, vinprovning i Napa Valley, ö-luffa på Hawaii och läckra storstadsupplevelser i New York är bara en del av vad denna unika och kontrastfyllda rundresa i USA bjuder på.

Vi har skräddarsytt en rundresa med det bästa av det bästa. Du besöker flera stater för att maximera med spännande upplevelser både kulturella och naturmässiga. Du ser allt från vulkaner, stränder, björnar, storstäder, valar, Route 66 till vingårdar och mycket, mycket mer.


Läs mer här!

Namibia - rundresa med svensk guide

Följ med på vår rundresa 17 januari

Följ med på vinterns coolaste resa! Vi har skräddarsytt en rundresa bland Namibias höjdpunkter med massor av spännande, intressanta och storslagna upplevelser inkluderade. Vad sägs om safari i Kalahari med avslutande ”sundowner”, storslagna Sossusvlei med röda dyner och miljoner år gamla raviner? Vi upplever Skelettkusten, soluppgång i Spitzkoppe, Swakopmunds ”townships”, geparder, safari och lejonspaning blandat med god mat och härligt sällskap.

Sanfolk beskriver sitt land som ”världens själ”. Namibia är kargt, själfyllt och fritt. Här lyser solen klarare, färgerna är starkare och naturen är mer trolsk än någon annanstans. I vår rundresa ingår flyg, alla transporter, massor med utflykter, dricks till guider och rangers, många måltider - allt för att du skall kunna koppla av och låta dig hänföras av Namibia!


Boka vinterns coolaste rundresa här!

Peru - sällsamma skatter och äventyr

Ett land fyllt av äventyr

Peru - en hel kontinent i ett enda land! Här hittar man över äventyr och upplevelser, 90 olika microklimat, Pisco Sour & Machu Picchu.....

Här finns allt från ändlös öken till de skyhöga topparna i Anderna och Amazonas djupa regnskog. Njut av långa kuststräckor med riktig strandstämning, pulserande städer, snöklädda vulkaner, imponerande inkaruiner och forsande floder.

Vi hjälper dig planera och boka ditt stora äventyr! Upplev den spektakulära Amazonas-regnskogen, storslagna inkaruiner med Machu Picchu i täten, små lokala marknader och trevliga byar i Sacred Valley, sägenomspunna Titicacasjön, de eleganta kondorerna i Colca Canyon och de mystiska Nazca-linjerna.


Peru - en kontinent i ett enda land

Seychellerna

Drömmer du om vita stränder och blåa hav?

Seychellerna är en drömdestination för många av oss. Vi hjälper dig att planera och boka din resa - varför inte öluffa mellan paradisöarna Mahé, Praslin och La Digue. Seychellerna har några av världens vackraste stränder och blåaste vatten.

På huvudön Mahé finns världens kanske minsta huvudstad; Victoria. Bor man vid Beau Vallon är det marknad med BBQ och drinkvagnar varje onsdagskväll. Nästa ö är Praslin - lite mindre än Mahé och mest känd för världsarvet Vallée de Mai Nature Reserve där den unika nöten Coco de Mer växer. Här finns också Anse Lazio; världens kanske vackraste strand. Sist, minst men bara i storlek, är La Digue. Sinnebilden av paradiset där vandring och cyklar är vanligare än bilar och med helt fantastiskt vackra stränder!


Vinterns drömresa är bara ett klick bort

Kryssningsvisning 30 juni

Följ med på en kul dag och se MSC Meraviglia

Tillsammans med MSC bjuder vi in till en spännande kryssningsvisning söndag 30 juni i Köpenhamn. Vi genomför visningen mellan kl 10:45 – ca 15:00 och fartyget ligger vid Oceankaj i Köpenhamn. Sista anmälningsdag är 18 juni! Det fina programmet ser ut så här:

Kl. 10.30 Samling vid MSC Meraviglia
Kl 10:45 Gemensam ombordstigning -
Ombord startar vi med en presentation av MSC Cruises i en av fartygets fina salonger och får lite bubbel och tilltugg. Vi fortsätter med en rundvandring på fartyget och avslutar med lunch. Vi serveras en trevlig à la carte lunch ombord inklusive måltidsdryck (vin och/eller vatten)

Varmt välkomna önskar vi på Winberg Travel!


Kryssningsvisning MSC Meraviglia

Sri Lanka

Nu kan vi besöka Sri Lanka igen

Sri Lanka är en grönskande tropisk ö med väldoftande teplantager och vita sandstränder. Här kan vi skräddarsy din egen rundresa med kulturella upplevelser, mängder av natur och djur och sedan avkoppling på någon av de vackra stränderna - sommar som vinter!


Sri Lanka - återigen

Låt oss skräddarsy din resa

Boka ett möte med oss

Vi skräddarsyr din resa exakt efter dina önskemål och behov. Varför inte slå oss en signal och boka ett personligt möte eller telefonrådgivning så vi kan hjälpa dig när det passar dig bäst! Maila på info@wt.se eller ring oss på 0413-170 50 så är din resa strax planerad, bokad och klar!


Boka ett möte